Kenyamiss-19.11.15-BritaJ-6.jpg

Ljus-11.11-RalfNyholm-1Här på SLEF:s webbplats finns ett antal ljudfiler som du kan lyssna på när som helst:

• DAGENS ANDAKT, som innehåller bibelläsning, bön och lovsång, spelas in måndag–fredag varje vecka i Evangeliska Centret, Vasa, eller på någon annan plats i Svenskfinland.

Under den tid som corona-pandemin pågår är bara de medverkande närvarande. Däremot kan andakterna avlyssnas NÄR SOM HELST av vem som helst via denna länk!

Bibelstudier och föredrag från tillfällen som hållits tidigare kan nås via denna länk!

Välkommen med att lyssna!

En regelbunden gåva för SLEF:s arbete att sprida Guds ord kan du ge genom inbetalning till bankkonto eller via MobilePay.

Tack för din gåva!

FotoPetraSnickars2017crop

Sommar och läger hör ihop! I SLEF ordnas under sommaren många läger för barn och unga i olika åldrar och i olika delare av Svenskfinland. Kärnan i lägerverksamheten är det kristna hoppet i Jesus Kristus, vilket kommer till uttryck i form av bl.a. bibelstudier och andaktsliv. Däremellan erbjuds sådant som hör till lägerlivet: god gemenskap, kvällar runt lägerelden, skoj, lek, simning och mycket mer. Välkommen med!

Läs mer ...

Lördag 6.6 kl 19.00 hålls en sångkväll i Vörå kyrka med sångkvintett och Sara Wiklund. Tal: Albert Häggblom. Slutandakt: Samuel Erikson. Allsång ur Sionsharpan. Allmänheten är välkommen, men lämna varannan kyrkbänk tom! Kollekten uppbärs till förmån för Koskeby bönehus – kollekten kan också ges via MobilePay nr 11290.

Söndag 7.6 kl 12.00 firas högmässa i Vörå kyrka. Medverkande är Samuel Erikson och Martin Klemets. Allmänheten är välkommen, men lämna varannan kyrkbänk tom!

Såväl lördagens som söndagens tillfällen live streamas med ljud och bild via denna länk.

Hej på er alla! 

Tyvärr måste vi meddela att Familjelägret på Klippan 9-12.7.2020, på grund av rådande omständigheter, är inhiberat. Det är inte möjligt att ordna ett så pass stort läger som Familjelägret och samtidigt beakta rådande direktiv. Vi vill uppmuntra er att fortsättningsvis ta del av allt det som erbjuds, både i realtid och bandat, via www.slef.fi. Kolla också in de mindre läger för barn- och unga som torde kunna hållas som planerat i sommar!

Då vi tyvärr inte kan samlas till familjeläger på Klippan vill vi från familjelägerkommitténs sida ge de familjer som vill möjligheten att göra en hälsning som uppmuntran för alla de som deltog i familjelägret ifjol. Det kan handla om en tanke, en hälsning, ett familjelägerminne eller ett kort vittnesbörd om vad Gud gör och gjorde under förra lägret till uppmuntran för oss alla. Hela familjen, eller någon ur familjen, kan spela in en några minuters video eller skriva ner i textform. Om ni skriver en text får ni gärna bifoga en bild och spara allt i ett Word-dokument. 

Hälsningen lämnas in på adressen https://bit.ly/familjelager2020 senast 30.6.2020. Under den vecka som årets familjeläger var tänkt att hållas skickas sedan hälsningarna ut till alla er som deltog i fjolårets läger. Hoppas det blir många som vill vara med och uppmuntra varandra på det här sättet!

Vi hoppas och ber att vi alla dagligen får nytt liv av vår Herre Jesus Kristus! Håkan Sunnliden, som medverkade i familjelägret ifjol och som också skulle ha medverkat i år, har skickat en kort hälsning med tips och uppmuntran om hur vi kan leva det nya livet i dessa tider. 

https://youtu.be/HgMKOIBfPuI

Vi ber för er och ni ber för oss till dess vi ses igen!

/ Martin Sandberg, SLEF, ungdomssekreterare

Den 25–28 juni 2020 ordnar SLEF, på grund av den rådande coronapandemin, den första fullständigt streamade årsfesten någonsin under temat Trygg. De tre dagarna innan den egentliga årsfesten inleds hålls en "för-årsfest", vilket innebär att det bjuds på program under hela veckan. Bekanta dig med programmet via denna länk.

Årsfesten kommer att stremas med både ljud och video.

För mer info om årsfesten, kontakta SLEF:s verksamhetsledare Albert Häggblom (tfn 050 537 5790, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.).

Kvinnoweekend-19.09-MaryNystrandParus-3Välkommen med på kvinnoweekend/stickläger på Klippan i höst!

Du kan välja mellan att delta i sticklägret eller i den "vanliga" kvinnoweekenden. En del program är gemensamt för alla.

Dana Fagerholm talar över temat Guds fadershjärta. 

Det blir också parallellprogram, nattvardsmässa, god mat och fin gemenskap, allt i en vacker och avkopplande miljö. 

Mer info kommer under sommarens lopp!

Live-streaming

Inspelat-material

MobilePay-3

Ge-en-gava-via-slef

Coronapandemin

Arsfest-2019-program

SLEF-fragelista-2020

2019-SLEFs-vision-1

Modul till slef.fi

Glueboy-Kitale-Kenya-16.02.21-SofiaJern-3

Dagens bibelord