Frukost-6

Lördagen den 26 januari kl 9.30 ordnas en parfrukost i Evangeliska Centret, Korsholmsesplanaden 2, Vasa. Frukosten, med frivillig avgift, är tänkt för unga par mitt uppe i familje- eller arbetslivet. Samtidigt ordnas barnpassning med frukost för barnen i ett separat utrymme fram till kl 11.00. Då vidtar en juniorsamling som barn i åldern 6–12 år är välkomna att delta i fram till kl 14.00. (Man kan också delta endast i parfrukosten, eller endast i en del av parfrukosten, eller endast i juniorsamlingen.)

Anmälan, både vuxna och barn, senast måndag 21.1 per mejl eller sms till Asta Stenlund (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 050 349 3523). Meddela också specialdieter. Välkomna med!

IMG 3845 kopiaSLEF söker sommararbetare för olika uppgifter till hela sommaren 2019. Det behövs lägerledare, personal till Lägeromårdet Klippan, samt personal till Lägerområdet Fridskär. Ansökningen sker via denna sida senast fredag 17.2.2019.

Läs mer ...

Granar-InMutai

Kom på skidresa till Lappland med SLEF! Vi bor i Raitismaja i Ylläs med helpension och reser med Lindell Travel. Reseledare Tomas Klemets.

 

 

Läs mer ...

EC-Vasa-6b

Alla vardagar (måndag–fredag) under våren 2019 inbjuder Evangeliska Centret (EC) i Vasa till Öppna andakter (ÖA). Andakterna hålls kl 10.00–10.15 i EC-festsalen, Korsholmsesplanaden 2, och innehåller sång och bön, bibelläsning och tankar kring texten. Vårens andaktsserie pågår från måndag 7.1 till fredag 14.6. Alla välkomna!

Läs mer ...

MEIS2019-Folder-A5 kopia 2Varmt välkomm en med på bibelhelgen Med evigheten i sikte! Helgen riktar sig speciellt till unga vuxna och barnfamiljer och eget program ordnas för barnen och delvis också för tonåringarna. I vår tid händer saker som får oss att känna rädsla, osäkerhet och till och med skräck. Men Gud har, genom Jesu seger över döden på korset, gripit in i världen. Tillsammans med Jesus får vi se fram emot den slutliga segern. Under Med evigheten i sikte 2019 fördjupar vi oss i Uppenbarelseboken och Guds kyrkas plats i den.

Läs mer ...

Sportlovslager-000Under vecka 9 ordnar SLEF ett sportlovsläger för 8–12-åringar i samarbete med Vörå församling. Lägret, som ordnas i början av sportlovsveckan, innehåller bibelbitar, simhallsbesök, möjlighet till slalom-/snowboardåkning, med mera.

Läs mer ...

Istanbul-13.02.16-GoranS-6

Det kristna tänkandet utmanas ständigt i vår tid. Därför inbjuder Evangeliska Centret i Vasa (EC) under fyra torsdagskvällar våren 2019 till Forum för trosförsvar, en serie samlingar som vill ge verktyg för att reflektera över och brottas med aktuella idéer och tankar. Serien inleds 14.2.

Läs mer ...

Helsingfors

Den 29–31 mars 2019 ordnas än en gång en upplaga av Kyrkhelg Syd, denna gång under temat De troendes gemenskap. Kyrkhelgen bjuder på bibelstudier, föreläsningar, seminarier, lovsång, barn- och ungdomsprogram och festmässa. På plats finns också SLEF-Medias bokhandel. Medverkar gör biskop Hanss Jensons (Lettland), Leif Nummela, Daniel Björk, Timo Pöyhönen med flera. Kyrkhelgen försiggår i Månsas kyrka, Skogbäcksvägen 15, Helsingfors. Petrus församling fungerar som värd.

Israelresan bild för annons kopiaVåren 2019 ordnar SLEF en resa till Israel! Vi har planerat resan så att du skall få en innehållsrik och välsignad resa. Vi besöker både de traditionella bibliska platserna och andra platser som vi anser vara värda ett besök. 

Läs mer ...