Majweekend bild till hemsidan kopiaDu som är 13 år eller äldre, välkommen med på en weekend med gemenskap, mycket skoj, bra undervisning och god mat! Temat för dagarna är "Gud är vår borg" och Samuel Erikson håller bibelstudier för oss.  

 

 

Läs mer ...

Familjelager-2018-logoVälkommen med på årets FAMILJELÄGER på lägerområdet Klippan i Monäs, Nykarleby! Lägret, vars tema i år är GLÄDJE, brukar samla omkring 400 personer i en varierande mängd åldrar. Dagarna på Klippan bjuder på bibelstudier och andaktsliv, tid för lek och simning, mysiga kvällar kring lägerelden och mycket, mycket mer.

Läs mer ...

Vasa-16.10.28-EC-skiss(EC-skiss 28.10.2016 av Arkitektbyrå Aitoaho&Viljanen)

Evangeliska Centret (EC) vid Korsholmsesplanaden 2 i Vasa håller på att bli färdigt. Byggnadsarbetena som inleddes i maj 2017 ska vara klara inom maj 2018. Enligt planerna ska det nya Evangeliska Centret invigas första helgen i september, 1–2.9.2018.  Mera information om invigningsfesten kommer så småningom, men pricka redan nu in festen i kalendern! Välkommen till Evangeliska Centret (EC)!

Street-School-Kitale-20180312-4-Sander DegelingGe skolgång till gatubarnen i Kitale, Kenya!

I boken Glue Boys har Sofia Jern skildrat några gatupojkars vardagsliv i Kenya i ord och bild.

Genom en gåva till gatubarnen i Kitale ges några av dem möjlighet att gå i skola. Insamlingen sker via SLEF som arbetar i Kenya.

De medel som hittills kommit in via SLEF:s gatubarninsamling har bland annat gått till en ny mobilskola. Mobilskolan går ut ett par dagar i veckan till de yttre delarna av staden för att nå barn som annars inte nås.

Läs mer ...