Granar-InMutai

Kom på skidresa till Lappland med SLEF! Vi bor i Raitismaja i Ylläs med helpension och reser med Lindell Travel. Reseledare Tomas Klemets. Obs! Förlängd anmälningstid: senast 18.3.2019
till Tomas Klemets, 050 581 8058, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Läs mer ...

Hemavan vinterfjäll 3 kopia 2Nu har du möjlighet att åka till Hemavan med Team Polstjärnan! Kom med oss till fjällen och vårsolen på en rolig och lärorik resa. Vi kommer b.l.a. att gräva snöbivacker, göra toppturer, åka utför i Hemavans vackra fjällandskap och få lyssna på god bibel-undervisning. Bibelstudiehållare är Simon Jern. Du är varmt välkommen med! Anmälan görs här senast 5.3.2019. Begränsat antal platser!

Läs mer ...

Helsingfors

Den 29–31 mars 2019 ordnas än en gång en upplaga av Kyrkhelg Syd, denna gång under temat De troendes gemenskap. Kyrkhelgen bjuder på bibelstudier, föreläsningar, seminarier, lovsång, barn- och ungdomsprogram och festmässa. På plats finns också SLEF-Medias bokhandel. Medverkar gör biskop Hanss Jensons (Lettland), Leif Nummela, Daniel Björk, Timo Pöyhönen med flera. Kyrkhelgen försiggår i Månsas kyrka, Skogbäcksvägen 15, Helsingfors. Petrus församling fungerar som värd.

Systrar 2019 bild kopiaVälkommen med på en helg fylld med gemenskap, givande undervisning, god mat och lovsång! Att vara kvinna är inte alltid lätt och därför tror vi det är viktigt att dela både glädjeämnen och det som känns jobbigt med varandra. Systrar riktar sig till dig som är 17–30 år. Temat för årets Systrar-helg är Guds fadershjärta.

Läs mer ...

Istanbul-13.02.16-GoranS-6

Det kristna tänkandet utmanas ständigt i vår tid. Därför inbjuder Evangeliska Centret i Vasa (EC) under fyra torsdagskvällar våren 2019 till Forum för trosförsvar, en serie samlingar som vill ge verktyg för att reflektera över och brottas med aktuella idéer och tankar. Serien inleddes 14.2 och fortsätter 11.4.

Läs mer ...

Pasklager-2019-banner

Välkommen på påskläger alla 13–30-åringar! Vi firar och stillar oss inför påskens händelser, samtidigt som vi umgås, har roligt, tränar, tecknar och funderar på livet. Magnus Dahlbacka är bibelstudiehållare på lägret och temat är "Vi älskar därför att han först har älskat oss". Utgångspunkten är Första Johannesbrevet. Kom med på läger och låt Gud stärka din tro på honom genom sitt ord!

Läs mer ...

Bild till hemsidan kopiaHur vandrar vi med Gud som män i vår tid? Vad betyder det att leva livet med alla tiders TREENIGE Gud, med Den Gode Fadern, hans Son och den helige Ande? Bröder är ett läger för unga män i åldern 16 till 30 år. Det blir bibelstudier och bön, hip-hop-konsert, bastu och utomhusaktiviteter (bushcraft), spännande gäster, gemenskap och viktiga samtal om livet. Välkommen med! 

Läs mer ...

EC-Vasa-6b

Alla vardagar (måndag–fredag) under våren 2019 inbjuder Evangeliska Centret (EC) i Vasa till Öppna andakter (ÖA). Andakterna hålls kl 10.00–10.15 i EC-festsalen, Korsholmsesplanaden 2, och innehåller sång och bön, bibelläsning och tankar kring texten. Vårens andaktsserie pågår från måndag 7.1 till fredag 14.6. (OBS:  Ej 19–22.4, ej 1.5, ej 30.5.) Alla välkomna!

Läs mer ...

Israelresan bild för annons kopiaVåren 2019 ordnar SLEF en resa till Israel! Vi har planerat resan så att du skall få en innehållsrik och välsignad resa. Vi besöker både de traditionella bibliska platserna och andra platser som vi anser vara värda ett besök. 

Läs mer ...