Gruppresa-Kenya-HSmart

De platser som vi besöker ligger i västra Kenya och kring Viktoriasjön norr om Kisumu stad. Vi bor också några dagar på missionsstationerna Atemo och Rukongo.

Vi besöker ett par grundskolor, ett barnhem, kyrkans bibelskola på Matongo och ett par församlingar med lokala gudstjänster. Dessutom blir det promenader, ett hembesök och besök på en lokal marknad. Vi bekantar oss med stadsmissionsarbetet i Kisumu stad, ett vattenprojekt och har också tid för att shoppa souvenirer.

Programmet sker i omedelbar kontakt med SLEF:s missionärer och lokala kristna.

Ett par dagar tillbringar vi i naturreservatet Masai Mara där vi övernattar på hotell. En dag gör vi en båttur på Viktoriasjön med besök på en ö.

Priset är ca 2200 euro. I priset ingår alla flyg- och biltransporter, inkvartering i dubbelrum, alla måltider (frukost, lunch, middag), inträden samt allt gemensamt program. Vanligt dricksvatten ingår.
Det som inte ingår, som alltså kommer till, och som resenärerna står för är:
– pass, visum (ca 50 euro), försäkring och vaccinationer
– eventuella resor till och från Helsingfors, samt eventuell övernattning där
– souvenirer, extra dricka vid maten, kollekter
Tillägg för enkelrum.

Preliminära anmälningar tas emot fram till april 2020. Därefter betalas en anmälningsavgift på 100 euro som utgör den bindande anmälan. Frågor och anmälningar riktas till reseledare Brita Jern, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 050-5414741.