Höstlägerbanner kopia

Hej på dig som är mellan 13 och 30 år eller du som känner dig ung! Hjärtligt välkommen på höstläger! Höstlägret är en oas under hösten dit man får komma för att pusta ut, umgås med goda vänner, lära känna nya vänner och framför allt lära känna vår bäste vän Jesus ännu bättre. Under lägret kommer det att ordnas roliga aktiviteter, lovsångspass och bibelstudier.

Bibelstudierna är inspirerade av BIBELÄVENTYRET som är ett pedagogiskt material för barn och unga. När vi läser Bibeln uppmärksamt kan vi se en plan, ”en röd tråd”, som hjälper oss att förstå att det finns en Gud som griper in i historien och att han kommer in i vanliga människors liv för att leda dem rätt i livet. Under två bibelstudier leder ungdomsledarna Peter Åbacka och Catarina Lindgren oss att se den röda tråden i Bibeln. Det i sin tur hjälper oss att hitta den röda tråden för våra egna liv.
 
Vi sparkar igång lägret med DROP-IN KL 18.00 på fredagen den 29.9 och avslutar med högmässa + kyrkkaffe på söndag kl 13.00.
 
Lägrets pris: 60 € (syskonrabatt 55 €), för heltidsarbetande unga vuxna 80 € 
 
TA MED DIG: Bibel, lakan/sovsäck, örngott, handduk, simkläder, bekväma varma kläder och ett brett leende
 

Anmäl dig via denna länk senast torsdag 15.9.2017!

VÄLKOMMEN MED!

För mer info om höstlägret kontakta tf ungdomssekreterare Edny Fors. Telefon: 050 590 4229. E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.