Banner

Välkommen med på bibelhelgen Med evigheten i sikte! Helgen riktar sig speciellt till unga vuxna och barnfamiljer, och eget program ordnas också för barnen under ledning av Edith Klemets och Ellinor Grahn. Tonåringar coh ungdomar är varmt välkomna och har ett eget seminarium på lördag, samt nattcafé på Luthersalen på fredag och lördag kväll. Det blir också bibelstudier och intressanta seminarier för alla åldrar. 

Vi kan tycka att många av de händelser och tecken om de yttersta tiderna, som beskrivs i Bibeln, händer omkring oss i vår värld idag. Oberoende av om det är så eller inte, så får vi fästa blicken på Jesus och påminna varandra om det hopp vi äger i honom. Men när det här börjar hända, så räta på er och lyft era huvuden, för er befrielse närmar sig. (Luk. 21:28). Bibelstudiehållare för helgen är Leif Nummela, chefredaktör för Folkmissionens tidning Uusi Tie. 

Mer info finns i denna broschyr. Välkommen med även om anmälningstiden har gått ut – om man inte anmält sig så är matpriserna 1 euro dyrare per måltid.

Gilla gärna Med evigheten i sikte på Facebook för att få aktuella uppdateringar! 

Kontaktperson: tf. ungdomssekreterare Edny Fors, e-post: edny.fors@slef.f, tfn.: 050 590 4229.