IMG 3845

SLEF söker sommararbetare för olika uppgifter till hela sommaren 2018. Ansökningen sker via denna sida senast 16.2. Här nedanför finns en kort beskrvining av de olika uppgifterna, som går att söka. Läs igenom dem före du börjar fylla i ansökningsformuläret! 

På denna länk kan du ansöka till de olika uppgifterna. Märk att välja vilken uppgift du söker till i första, andra och tredje hand. Till ansökan kan du också bifoga din CV om du har en. Vid problem med ansökningsformuläret kontakta tf. ungdomssekreterare Edny Fors (tel. 050 590 4229, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.). 

 

Sommarjobb som lägerledare

Trivs du med barn och ungdomar? Vill du hjälpa dem att lära känna Jesus? Vi söker dig som är 18 år och äldre, som under sommaren 2018 vill arbeta som kristen lägerledare. Som meriter räknas bland annat att ha en personlig kristen tro, att ha erfarenhet av att leda barn- eller ungdomsgrupper, samt att vara förtrogen med SLEF:s barn- och ungdomsverksamhet.

Till uppgifterna hör bland annat att planera och leda läger och barnprogram på olika evenemang, hålla andakter, undervisa om Bibeln och genomföra olika typer av aktiviteter.

Om du har frågor, tveka inte att ta kontakt med tf. ungdomssekreterare Edny Fors (tel. 050 590 4229, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.).

Ansök via länken här ovan senast 16.2!

 

Sommarjobb på Lägerområdet Fridskär, Närpes

Lägerområdet Fridskär söker:

1 kock

1 vaktmästare

För mera uppgifter, kontakta Fridskärs-koordinator Susanna Åbacka 050 588 4841.

Ansök via länken här ovan senast 16.2!

  

Sommarjobb på Lägerområdet Klippan

Lägerområdet Klippan söker:

2 lägergårdsvärdar

Lägergårdsvärdens uppgift är att ta emot kundgrupper och se till att gästerna har det de behöver för att trivas. Värden ser till att allt det praktiska fungerar och finns till hands då problem uppstår. Fastighetsskötsel hör också till lägervärdens uppgift .

Vi ser gärna att du är social och utåtriktad som person och har förmåga att ta dig an praktiska uppgifter, för att lösa praktiska och tekniska problem.

Anställningsförhållande deltid eller heltid.

1 köksansvarig

Den köksansvarigas uppgift är att se till att köksfunktionerna fungerar och att myndighetskraven uppfylls. Till arbetet hör att göra matbeställningar och ansvara för att gästerna får mat vid överenskomna tider. Köksansvarige bör ha hygienpass.

Köksnsvarige fungerar som förman till kökshjälparna och eventuella frivilligarbetare i köket. Tidigare erfarenhet av köksarbete ses som en viktig merit, eftersom kundgruppernas storlek varierar från 20 personer till uppemot 300 personer.

Anställningsförhållande deltid eller heltid.

3 kökshjälpare

Kökshjälparnas arbetsuppgift är att hjälpa köksansvariga i matberedningen, samt diska, städa och hålla ordning i köket och matsalen.

Anställningsförhållande på timbasis eller deltid.

1 lokalvårdare

Lokalvårdarens uppgift är att se till att de allmänna utrymmena och stugorna är städade och i representativt skick. Lokalvårdaren tvättar byke, samt hjälper till med köksfunktionerna vid behov.

Arbetsförhållande på timbasis eller deltid.

Äventyrsbanans hjälpinstruktör

Är du 18 år eller äldre och intresserad av att fungera som hjälpinstruktör för Klippans Äventyrsbana? Ta kontakt med ansvariga äventyrsbane-instruktören David Still eller Klippan-koordinatorn Jan Åbacka! (Intresserade av uppgiften som äventyrsbane-instruktör söker inte via ansökningsformuläret som finns här). Det kommer att ordnas ett skolningstillfälle för äventyrsbane-instruktörer i april eller maj.

Arbetsförhållande på timbasis.

Ansök via länken här ovan senast 16.2!

 

Kontaktpersoner för Klippan:

Klippan-koordinator Jan Åbacka:

jDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

050 5255022

Ansvarig äventyrsbane-instruktör David Still:

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

040 702 3046