Facebook-banner

Att vara kvinna är ingen lätt match. När något är utmanande lönar det sig ofta att dela sina tankar, känslor och upplevelser med andra. Därför vill vi bjuda in dig till en helg bestående av undervisning, gemenskap och diskussion kring livet som kvinna. Konceptet "Systrar – en helg för unga kvinnor" föddes för några år sedan och i år ordnas den fjärde helgen för kvinnor i åldrarna 17–30 år.

Systrarna Anna Dahlbacka och Victoria Grönlund kommer att tala för och med oss om temat "Systrar i strid". Hur kan vi striden i den andliga kamp som hela tiden pågår mellan de kvinnor Gud har skapat oss till och det kvinnoideal som världen målar upp? Och hur kan vi strida för att flera ska få del av frälsningen i Jesus? Tillsammans, rotade i Kristus och med Guds vapenrustning som hjälp får vi strida för sanningen och för alla själars frälsning. "Bli starka i Herren och i hans väldiga kraft. Tag på er hela Guds vapenrustning, så att ni kan stå emot djävulens listiga angrepp." (Ef. 6:10–11).

Under helgen finns tid för stillhet, samtal, bön, skratt, lovsång, festmiddag, bastu m.m. Programmet för helgen kan du se här.  

Anmälningstiden har gått ut! 

Om du har frågor, kontakta SLEF:s tf. ungdomssekreterare Edny Fors (e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., tel. 050 590 4229). 

 

Varmt välkommen!