programblad kvinnoweekend 2018 pärm liten kopia

Välkommen med på årets kvinnoweekend på Klippan intill Storsand i Munsala, Nykarleby 7–9.9.2018! Weekenden riktar sig till kvinnor i alla åldrar. På programmet finns undervisning, parallellprogram, nattvardsmässa, utomhusvistelse m.m. Det finns också möjlighet till massage mot en separat avgift. För den som vill ha förbön eller vill tala med någon finns medvandrare på plats.

Temat för weekenden är andligt moderskap. Anne Saari undervisar kring ämnet under två pass. Anne Saari är mammaledig generalsekreterare för SLEY:s studentorganisation Evankeliset Opiskelijat och berättar så här om sig själv: "Jag är hustru, mamma och teolog. Jag och min man har två barn och vi är bosatta i Sastamala i Birkaland. För tillfället är jag mammaledig och med två små barn är livet hemma intensivt. Temat andligt moderskap ligger mig nära hjärtat och jag tror att det berör varje kvinna som vill följa Jesus i sitt liv." 

Priset för hela weekenden är 100 € och för arbetssökande 75 €. Anmäl dig till kvinnoweekenden här senast söndag 26.8!

Se programmet för hela weekenden här

Kontaktperson för kvinnoweekend 2018 är Anna Dahlbacka (tel. 050 565 8045, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.slef.fi).