IMG 3845

SLEF söker sommararbetare för olika uppgifter till hela sommaren 2019. Ansökningen sker via denna sida senast fredag 17.2.2019. Här nedanför finns en kort beskrivning av de olika arbetsuppgifterna som går att söka. 

De olika uppgifterna är följande: lägerledare, köksansvarig och vaktmästare till Lägerområdet Fridskär, köksvärd, kökshjälpar och lokalvårdare till Lägerområdet Klippan, samt hjälpinstruktör för Klippans äventyrsbana. Läs igenom beskrivningarna före du börjar fylla i ansökningsformuläret! 

På denna länk kan du ansöka till de olika uppgifterna. Välj vilken uppgift du söker till i första, andra och tredje hand. Till ansökan kan du också bifoga din CV om du har en. Vid problem med ansökningsformuläret kontakta ungdomssekreterare Edny Fors (tel. 050 590 4229, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.). 

Ansökningstiden har gått ut! 

Sommarjobb som lägerledare

Trivs du med barn och ungdomar? Tycker du om att vara på läger? Vill du vara med och sprida budskapet om Jesus till nästa generation? Då ska du söka till lägerledare! Som lägerledare i SLEF jobbar du på barn- och ungdomsläger, samt som ledare för barnens och ungdomarnas program på SLEF:s familjeläger, årsfest och missionsfest. Som arbetskolleger har du ett härligt gäng andra unga som också vill vara med i arbetet att berätta om Jesus för barnen!

Som meriter räknas att ha en personlig kristen tro och att du varit aktiv i kristen verksamhet. Erfarenhet av tidigare ledaruppgifter inom kristet barn- och ungdomsarbete, samt för trogenhet med SLEF:s barn- och ungdomsverksamhet är också positivt. Till uppgifterna som lägerledare hör att planera och genomföra olika aktiviteter, såsom bl.a. andakter, lekar, pyssel, bibelstunder, simning m.m. Du får också möjlighet att använda din egen kreativitet och dina egna gåvor i arbetet. Du som fyllt 18 år har företräde till uppgiften.

Om du har frågor, tveka inte att ta kontakt med ungdomssekreterare Edny Fors (tel. 050 590 4229, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) eller Maria Forsblom (tel. 050 413 3831, e-post: maria.forsblom@slef.fi). 

Ansök via länken här ovan senast fredag 17.2!

Sommarjobb på Lägerområdet Fridskär, Närpes 

Lägerområdet Fridskär söker:

1 köksansvarig

1 vaktmästare

Ansök via länken här ovan senast fredag 17.2!  

För mera uppgifter, kontakta Fridskärs-koordinator Susanna Åbacka, tel. 050 588 4841.

  

Sommarjobb på Lägerområdet Klippan
Lägerområdet Klippan söker:
Köksvärd 

Köksvärdens uppgift är att se till att köksfunktionerna fungerar då husmor inte är på plats. Till arbetet hör att delvis göra matbeställningar och ansvara för att gästerna får mat vid överenskomna tider. Köksvärden bör ha hygienpass.

Köksvärden håller kontakt med husmor och fungerar som förman till kökshjälparna och eventuella frivilligarbetare i köket då husmor inte är närvarande. Tidigare erfarenhet av köksarbete ses som en viktig merit, eftersom kundgruppernas storlek varierar från 20 personer till uppemot 300 personer.

Anställningsförhållande på deltid.

Kökshjälpar

Kökshjälparnas arbetsuppgift är att hjälpa köksvärden i matberedningen, samt diska, städa och hålla ordning i köket och matsalen. 

Anställningsförhållande på timbasis eller deltid.

Lokalvårdare

Lokalvårdarens uppgift är att se till att de allmänna utrymmena och stugorna är städade och i representativt skick. Lokalvårdaren tvättar linnen, samt hjälper till med köksfunktionerna vid behov. 

Arbetsförhållande på timbasis eller deltid.
Kontaktperson för Klippan: 
Klippan-koordinator Jan Åbacka
jDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
050 5255022

Hjälpinstruktör för Klippan äventyrsbanans

Är du 18 år eller äldre och intresserad av att fungera som hjälpinstruktör för Klippans Äventyrsbana? Vill du jobba lite extra nu och då? Äventyrsbanans instruktörer tar emot grupper som kommer för att gå äventyrsbanan, samt sköter äventyrsbanan på de läger som ordnas på Klippan. Ingen tidigare erfarenhet behövs. Det kommer att ordnas ett skolningstillfälle för äventyrsbane-instruktörer på Klippan i april eller maj. 

Arbetsförhållande på timbasis.
Ansök via länken här ovan senast fredag 17.2!
Ansvarig äventyrsbane-instruktör David Still: 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
040 702 3046