Höstläger

 

9–11.10 – Höstläger på Klippan, Nykarleby


Pris: 60/55*€. För vem? Från 13 år uppåt. Vi kör igång lägret med Drop-in och saltbit KL 18.00 på fredagen den 9.10 och avslutar kl 13.00 på söndag. På lördagen 10.10 kommer också att ungdomskonferensen att hållas. Den som i vanliga fall går av stapeln under årsfesten. 

Pris: Lägrets pris är 60 € (55 € med syskonrabatt). 
Ledare: Tomas Karf, Edith Klemets, Alexandra Kvist. 
För vem: För dig som är 13 år och uppåt

Anmälningslänken hittar du här. Anmälan senast onsdag 23.9. Max 30 deltagare.

 

Med anledning av pågående pandemi

På grund av de omständigheter vi nu har att leva med är en del läger lite kortare än vanligt och antalet lägerdeltagare är begränsat till 15–30 beroende på lägerplats. Notera också att vi strävar efter att hålla lägergruppen intakt från lägrets början till slut. Den som anmäler sig skall alltså utgå ifrån att hon deltar i hela lägret. SLEF har gjort upp riktlinjer som berör god hygien, trygga matsituationer, systematisk städning, övernattning, deltagarantal, genomtänkt program samt hur man hanterar sjukdomsfall korrekt – allt för att kunna genomföra ett så tryggt läger som möjligt!

Bekanta dig med dokumenten Pandemisituationen och lägerverksamheten i SLEF och Pandemisituationen och SLEF:s lägergårdar före du anmäler dig till ett läger så att du vet vad som gäller! Informationsbrev angående SLEF:s läger för barn och unga sommaren 2020 tar upp mera allmänna saker som är bra att tänka på när du eller ditt barn kommer på läger.