SLEF behöver ofta bilder till olika digitala och analoga produkter, exempelvis webbplatsen, inlägg på sociala medier, tidningsartiklar och annonser. I dagens läge finns en uppsjö av bildbanker på nätet, och det är i regel mycket enkelt att hitta högkvalitativa bilder som fritt och för intet får användas för våra ändamål. Det finns dock ett stort problem dylika nätbildbanker: I och med att de finns tillgängliga för vem som helst innebär det att bilderna också används flitigt både när och fjärran, alltså försvinner originaliteten.

För att råda bot på ovan nämnda problem skulle vi gärna upprätta en ”SLEF-bildbank”, som skulle innehålla bilder som kan användas för digitalt och/eller analogt bruk i SLEF. Vi vill gärna bjuda med dig i arbetet med att ta fram lämpligt material till en sådan bildbank!

Läs mer ...

Följande beslut kan noteras från SLEF:s styrelsens protokoll 2–4 / 2021.

Läs mer ...

Följande beslut kan noteras från SLEF:s styrelses distanssammanträde 22.5.2021:

Läs mer ...

SLEF säljer kaffekoppar frn gamla bönehus, ge anbud!

Läs mer ...

Fint att du vill hjälpa till!  

Här kan du meddela intresse för att vara hjälpledare eller resursperson på SLEF:s läger för barn, unga och familjer sommaren 2021 samt instruktör för Klippans äventyrsbanor! Anmälningslänkarna är öppna hela våren och sommaren.

Läs mer ...

Inför och under stilla veckan samt under påskhelgen bjuds det via SLEF:s digitala kanaler på en mängd olika program för barn, ungdomar och vuxna.

Läs mer ...

Följande beslut kan noteras från SLEF:s styrelses distanssammanträde 22.1.2021.

Läs mer ...

Följande anmälningsärenden och beslut kan noteras från SLEF:s styrelses extra sammanträde 12.12.2020.

Läs mer ...

Följande anmälningsärenden och beslut kan noteras från SLEF:s styrelses sammanträde 21.11.2020.

Läs mer ...

Mediciner, sjukhustransport, filtar, mat, förbön, bibelläsning och själavård …

Bonor-och-ris-utdelning-Kenya-ChamillaSjobackaÅrets advents- och julgåva ger vi till nödhjälp i Kenya. I Kenya har coronatiden åtföljts av gräshoppssvärmar, översvämningar och fattigdom.
Gåvan används både för konkret nödhjälp och kontakter med de nödställda via SLEF:s missionärer och lokala diakonissor.

Tack för din gåva!

Läs mer ...