Inför och under stilla veckan samt under påskhelgen bjuds det via SLEF:s digitala kanaler på en mängd olika program för barn, ungdomar och vuxna. Här nedan listas allt som sker i kronologisk ordning. Listan uppdateras kontinuerligt med aktuella länkar till respektive program. Varmt välkommen att i stillhet begrunda lidandets väg och i jublande glädje tacka för uppståndelsens ljus!

Läs mer ...

Följande beslut kan noteras från SLEF:s styrelses distanssammanträde 22.1.2021.

Läs mer ...

Följande anmälningsärenden och beslut kan noteras från SLEF:s styrelses extra sammanträde 12.12.2020.

Läs mer ...

Följande anmälningsärenden och beslut kan noteras från SLEF:s styrelses sammanträde 21.11.2020.

Läs mer ...

Mediciner, sjukhustransport, filtar, mat, förbön, bibelläsning och själavård …

Bonor-och-ris-utdelning-Kenya-ChamillaSjobackaÅrets advents- och julgåva ger vi till nödhjälp i Kenya. I Kenya har coronatiden åtföljts av gräshoppssvärmar, översvämningar och fattigdom.
Gåvan används både för konkret nödhjälp och kontakter med de nödställda via SLEF:s missionärer och lokala diakonissor.

Tack för din gåva!

Läs mer ...

Kring-Krubban-2020-parm-2Vinterblommor-2020SLEF-Media fortsätter den långa tradition med att även inför inkommande jul ge ut två jultidningar: Vinterblommor och Kring Krubban. Vi hoppas att dessa trotjänare ska hjläpa både ung och gammal att stilla sig inför detta stora under: att Jesus Kristus, Guds Son, har kommit till vår värld! Läs mer om de två tidningarna genom att klicka på länkarna ovan!

Är du intresserad av att fungera som så kallat jultidningsombud, det vill säga sälja jultidningarna (och annat liknande material) i din näromgivning? Tveka då inte att kontakta oss på SLEF-Media för att diskutera mer!

David Forsblom, förlagschef
tfn 050 408 6989
e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Beatrice Nyholm, förlagssekreterare
tfn 050 400 9135
e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Från styrelsens horisont

Följande anmälningsärenden och beslut kan noteras från SLEF:s styrelses sammanträde 26–27.9.2020 på Lägerområdet Klippan.

Läs mer ...

Från styrelsens horisont

Följande anmälningsärenden och beslut kan noteras från SLEF:s styrelses sammanträde 15.6.2020 som på grund av coronapandemin hölls som ett distansmöte.

Läs mer ...

Kyrkans missionsorganisationer och Kyrkans Utlandshjälp vädjar till församlingar, församlingarnas beslutsfattare och församlingsmedlemmar om att de trots pandemin skulle bibehålla medlen för mission och internationell diakoni på samma nivå som tidigare.

Coronaviruset sprids just nu framför allt i de länder där man utför mission och internationell diakoni. I vädjan uttrycker man sin oro för att pandemin ökar hungern och antalet människor som lever i fattigdom.

Missionsorganisationernas och Kyrkans Utlandshjälps vädjan i sin helhet:

Läs mer ...

Från styrelsens horisont

Följande anmälningsärenden och beslut kan noteras från SLEF:s styrelses sammanträden 16.5.2020, som på grund av coronapandemin hölls som ett distansmöte.

Läs mer ...