IMG 3845

SLEF söker sommararbetare till sommaren 2021. Vi söker lägerledare, hjälpledare (yngre och äldre), vaktmästare, köksansvarig, husfarsavbytare, lokalvårdare, köksvärd, kökshjälpare och instruktörer för Klippans äventyrsbanor. Lämna in din ansökan senast på söndag 7.3.2021.

En reklamfilm hittas via denna länk – sprid den gärna!

Läs igenom beskrivningarna av de olika arbetsuppgifterna nedan före du börjar fylla i ansökningsformuläret! 

Länken nedan för dig till ansökningsformuläret för de olika uppgifterna. Välj vilken uppgift du söker till i första, andra och tredje hand. Till ansökan kan du också bifoga din CV. Vid problem med ansökningsformuläret kan du kontakta ungdomssekreterare Martin Sandberg (040 150 5804, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.).

LÄNK TILL ANSÖKNINGSFORMULÄRET

 

 

Sommarjobb som lägerledare 

Trivs du med barn och ungdomar? Tycker du om att vara på läger? Vill du vara med och sprida budskapet om Jesus till nästa generation? Då ska du söka till lägerledare! Som lägerledare i SLEF jobbar du på barn- och ungdomsläger, samt som ledare för barnens och ungdomarnas program på SLEF:s familjeläger, årsfest och missionsfest. Som arbetskolleger har du ett härligt gäng andra unga som också vill vara med i arbetet att berätta om Jesus för barnen!

Deltagande i kristen verksamhet, erfarenhet av tidigare ledaruppgifter inom kristet barn- och ungdomsarbete samt förtrogenhet med SLEF:s barn- och ungdomsverksamhet räknas som meriter. Till uppgifterna som lägerledare hör att planera och genomföra olika aktiviteter som andakter, lekar, pyssel, bibelstunder, simning m.m. Du får också möjlighet att använda din egen kreativitet och dina egna gåvor i arbetet. Du som fyllt 18 år har företräde till uppgiften.

Notera redan nu att det ordnas obligatoriska skolningshelger för de som får jobben som lägerledare fredag kväll till söndag 23-25.4.2021 i EC i Vasa och fredag kväll till söndag 21-23.5.2021 på Klippan i Munsala! 

Ansök senast på söndag 7.3.2021 via länken ovan!

Om du har frågor, tveka inte att ta kontakt med någon av ungdomssekreterarna
Martin Sandberg, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 040 150 5804
Tanja Forsblom, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 050 360 9432

 

Hjälpledare

Till sommarens läger behövs hjälpledare som är villiga att vara ett stöd för lägerdeltagarna och hjälpa lägerledarna. Till hjälpledarnas uppgifter hör t.ex. att umgås och leka med barnen samt att hjälpa till med program och andakter. Som hjälpledare har du en ypperlig möjlighet att få erfarenhet av barn- och ungdomsverksamhet. Hjälpledaren kan vara en ungdom eller en vuxen eller pensionär som gärna hjälper till på semestern.

Hjälpledaren får gratis mat och logi men ingen egentlig lön. Hjälpledaren behöver inte vara myndig men bör vara äldre än lägerdeltagarna.

Ansök via länken här ovan
eller kontakta någon av ungdomssekreterarna:
Martin Sandberg, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 040 150 5804
Tanja Forsblom, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 050 360 9432

 

 

Sommarjobb på Lägerområdet Fridskär i Närpes 

Lägerområdet Fridskär söker en köksansvarig och en vaktmästare.

Ansök senast på söndag 7.3.2021 via länken ovan!

För mera uppgifter kan du kontakta

Fridskärs-koordinator Susanna Åbacka, 050 588 4841.

 

 

Sommarjobb på Lägerområdet Klippan i Munsala

Lägerområdet Klippan söker husfarsavbytare, lokalvårdare, köksvärd, kökshjälpare, samt instruktörer för Klippans äventyrsbanor.  

  

Husfarsavbytare 

Husfarsavbytaren ansvarar för lägerområdet Klippan under husfars ledigheter. Till uppgifterna hör vaktmästaruppgifter samt att ta emot grupper, agera värd och se till att allt löper smidigt.

Ansök senast på söndag 7.3.2021 via länken ovan!

 

Lokalvårdare

Lokalvårdarens uppgift är att se till att de allmänna utrymmena och stugorna är städade och i representativt skick. Lokalvårdaren tvättar linnen, samt hjälper till med köksfunktionerna vid behov. 

Arbetsförhållande på timbasis eller deltid. 

Ansök senast på söndag 7.3.2021 via länken ovan!

 

Köksvärd

Köksvärdens uppgift är att se till att köksfunktionerna fungerar då husmor inte är på plats. Till arbetet hör att delvis göra matbeställningar och ansvara för att gästerna får mat vid överenskomna tider. Köksvärden håller kontakt med husmor och fungerar som förman för kökshjälparna och eventuella frivilligarbetare i köket då husmor inte är närvarande. 

Köksvärden bör ha hygienpass. Tidigare erfarenhet av köksarbete ses som en viktig merit eftersom kundgruppernas storlek varierar från 20 personer till uppemot 300 personer.

Anställningsförhållande på deltid.

Ansök senast på söndag 7.3.2021 via länken ovan!

 

Kökshjälpare

Kökshjälparnas arbetsuppgift är att hjälpa köksvärden i matberedningen, samt diska, städa och hålla ordning i köket och matsalen. 

Anställningsförhållande på timbasis eller deltid.

Ansök senast på söndag 7.3.2021 via länken ovan!

 

Kontaktperson för Klippan
Klippan-koordinator André Djupsjöbacka
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
050 5255022

 

 

Instruktörer för Klippans äventyrsbanor

Är du 18 år eller äldre och intresserad av att fungera som instruktör för Klippans äventyrsbanor? Vill du jobba lite extra nu och då? Äventyrsbanornas instruktörer tar emot grupper som kommer för att gå äventyrsbanorna, samt sköter äventyrsbanorna på de läger som ordnas på Klippan. 

Ingen tidigare erfarenhet behövs. Det kommer att ordnas ett skolningstillfälle för instruktörerna på Klippan i april eller maj. Ta kontakt med David Still om du har frågor.

Arbetsförhållande på timbasis med möjlighet till reseersättning.

Ansök senast på söndag 7.3.2021 via länken ovan!

Ansvarig äventyrsbane-instruktör David Still: 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
040 702 3046