Ungdomssamling, Vasa

Från tisdag 01.12.2020 19:00 till tisdag 01.12.2020 21:00

Kvällens program: Bibelsits om ”Den rike dåren” (Luk 12:13–21)

---

Lutski är Svenska Lutherska Evangeliföreningens (SLEF:s) ungdomsgrupp i Vasa, som är riktad till ungdomar och unga vuxna. Vi samlas i Vasa varje tisdag kl. 19:00 vid Evangeliska centret (EC), Korsholmsesplanaden 2, om inte annat anges i programmet. Höstens tema på våra temasamlingar är olika nyckelpersoner från Nya testamentet. På bibelsitsarna läser vi en bibeltext tillsammans och diskuterar via färdiga frågor. På Hemma hos samlingarna så träffas vi hemma hos olika personer och umgås och chillar tillsammans. Vid våra samlingar så ber vi och lovsjunger tillsammans och efter samlingarna så har vi en servering där vi får fortsätta att umgås.

Alla ungdomar är välkomna med på våra samlingar! :) Lutski finns också på Facebook där vi heter ”Lutski”. På Instagram heter vi ”ungdomsgruppenlutski”. Gå in och följ oss på de här sidorna för där uppdaterar vi också inför varje samling vad som händer.

Om du har frågor som berör samlingarna så ta kontakt så svarar vi så gott vi kan.

Kontaktpersoner: Elvira Håkans, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 050 357 9214 och Simon Byggningsbacka, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 044 253 7981