Familjeläger-Annons-NY-2021.idml

Nytt liv!

Längtar du efter nytt liv? Nytt liv i själen, troslivet, äktenskapet eller familjelivet? Den goda nyheten är att Gud vill ge oss nytt liv, dag för dag, och det liv han ger oss är mycket mer än vad vi själva kan åstadkomma. 

Välkommen på sommarens familjeläger för att få ny kraft och nytt liv, njuta av god gemenskap och ha roligt! Under familjelägret ordnas samlingar för hela familjen men också program som riktar sig till separata åldergrupper. Mellan programpunkterna finns det gott om tid att umgås och dela livet med varandra.

"Jag [Jesus] har kommit för att de ska ha liv, och liv i överflöd." (Joh 10:10b)

Nya tider föder nya tankar. För att möta dagens vardag i pandemins spår arrangerar SLEF flera mindre regionala familjeläger i stället för ett stort. Beroende på gällande direktiv och lägerplatsernas kapacitet kan ett familjeläger samla uppskattningsvis 50-100 deltagare. En huvudkommitté har dragit upp de stora riktlinjerna och lokala lägerkommittéer sätter sedan sin touch på lägret och är med som dragare på respektive läger.

Magnus Persson (Sverige) är årets bibelstudiehållare. Hans bibelstudier spelas in på förhand. Därmed kan alla läger ta del av samma undervisning medan diskussionerna efteråt kan ta olika riktning. Samma gäller för programmen med Hans Weichbrodt (Sverige), Chamilla och Kristian Sjöbacka (Kenya) och Tanja och Matti Forsblom. Sjöbackas seminarium berör livet i en ny församling i Kenya och vilka utmaningar och glädjeämnen det för med sig. Forsbloms seminarium berör hur vi kan få nytt liv som individer, i parrelationen och i familjen trots gammalt bagage. Det ordnas även andra seminarier som kan variera från läger till läger. SLEF:s sommaranställda lägerledare och andra vidatalde ansvarar för barnens och tonåringarnas separata program. Utförligare presentationer av programmet kommer senare.

"Herrens undervisning är fullkomlig, den ger nytt liv åt själen." (Ps. 19:8)

Familjeläger sommaren 2021:
10–13.7 • Klippan ( Nykarleby )
10–13.7 • Sandösunds camping & Vårdö bönehus (Åland) - Familjeläger och tonårsläger parallellt!
15–18.7 • Klippan ( Nykarleby )
15–18.7 • Fridskär ( Närpes )
19–22.7 • Klippan ( Nykarleby )
19–22.7 • Ohtakari ( Lochteå )
27–30.7 • Enä-Seppä ( Vichtis ) 

Lägerspecifik info publiceras småningom här!

Här kan du bekanta dig med lägerplatserna: Lägerområdet Klippan, Sandösund camping, Vårdö bönehus, Lägerområdet Fridskär, Oktakari lägercentrum, Läger- och kurscentrum Enä-Seppä. Klippan och Fridskär finns också på Facebook.

Anmälningslänkarna är öppna från och med 1.5.2021!

Följ gärna SLEF:s familjeläger på Facebook!

Martin :) 

Kontaktperson: Martin Sandberg, ungdomssekreterare
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Mobil: +358 40 150 5804