Vagen-genom-Bibeln-6

Att göra en resa genom Bibeln är något helt fantastiskt!

I programserien Vägen genom Bibeln, som omfattar 1 245 halvtimmesprogram, tar du dig igenom Bibeln från pärm till pärm. Det går när som helst att hoppa på resan och göra den i egen takt.

Programserien Vägen genom Bibeln finns utgiven på många olika språk. Den svenska utgåvan är producerad av Norea Sverige.

Det finns två sätt för dig att ta del av programserien:

1. Om du har dator och internetanslutning, är det enklast för dig att gå till Norea Sveriges webbplats
    http://noreasverige.se/lyssna/
och sedan gå ner till sidans slut och välja den bibelbok som du vill börja med. Välj därefter vilket kapitel du vill lyssna till, och klicka slutligen på den vågräta balken ovanför kapitlen för att spela upp programmet eller pausa.

2. Om du inte har tillgång till dator, finns fortfarande senioralternativet kvar för dig: Du kan komma med i kassettbibelskolan och regelbundet få en C-kassett hemsänd till dig med posten. Du får lyssna på kassetten i din kassettspelare så länge du vill. Sedan returnerar du kassetten i det kuvert som följer med kassetten, och därefter får du nästa kassett. (Av de 1 245 programmen i serien finns de 754 första programmen inspelade på C-kassett.)

Om du är intresserad av att komma med i kassettbibelskolan, kan du meddela om saken till Vägen genom Bibelns kontaktperson:

Bo-Göran Eriksson, Jakobstad
E-post:  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Mobil:  +358 50 525 1273

Välkommen med!