Klippan

Välkommen till Klippan!

Lägerområdet Klippan
 
Lägerområdet Klippan

Lägerområdet Klippan i Munsala, Nykarleby, finns i en skön, havsnära miljö strax intill det populära strandområdet Storsand. De som varit här kommer ihåg stället för den speciella kyrkan högst uppe på klipporna, den trevliga stugbyn och matsalen, de utmanande äventyrsbanorna och inte minst den härliga stranden.

För vem?

Klippan används av många olika slags grupper. På området ordnas verksamhet i stort sett kontinuerligt mellan maj och september och till viss del också under vinterhalvåret.

Här hålls bl.a. barn- och ungdomsläger, skriftskolläger, familjeläger, pensionärsläger, lägerskolor, konferenser, middagar, bröllopsfester och andra privata tillställningar. Områdets mångsidighet möjliggör evenemang av olika längd och för olika stora grupper.

Vem äger lägerområdet?

Ägare är Svenska Lutherska Evangeliföreningen i Finland r.f., vars uttalade avsikt är att bedriva kristen verksamhet enligt föreningens stadgar. Därför ordnar SLEF en hel del egen verksamhet på området. Vid sidan av detta är Klippan tillgängligt att bokas för andra slags tillställningar. Klippan är för närvarande SLEF:s mest använda lägerområde.

Hur hittar jag dit?

Se sidan för Klippans position på kartan. Där kan du även få en vägbeskrivning från valfri adress.


© Svenska Lutherska Evangeliföreningen i Finland r.f.
www.slef.fi