Jeppo-kyrka-2006-JonStenlundVälkommen till missionsfest i Jeppo kapellförsamling! Det har nu gått 60 år sedan det första så kallade "Jeppolägret" ordnades. Temat nu är det samma som vid den första festen: "Vi vill se Jesus".

Rune Imberg håller bibelstudier. Hemmavarande missionärer medverkar bådemed förkunnelse och med glimtar från utlandsfälten.

"Jeppolägrets" jubileum uppmärksammas dels genom en jubileumsbok som utges under festen, dels genom att lördagskvällen firas som jubileumskväll. Den inleds med missionärsvälsignelse av Ingrid Jern och Rut Åbacka.

På lördagen ordnas parallella program under eftermiddagen: bönehusmöte i Jeppo bönehus, sångsamling i kyrkanoch utfärd till Måtars.

Undervisning, gemenskap, kyrkkvällar, bokbord, lotterier, försälljningar för missionen och söndagshögmässa ingår i festen och alla är välkomna med!

Barnen och ungdomarna har eget program dagtid. Sång- och musikprogrammet är rikt och mångsidigt och måltidspriserna förmånliga.

Se utförligare program i pdf-versionen!

Direktsänt via webben

De samlingar som ordnas i kyrkan går att lyssna på via webben i direktsändning. Starta uppspelningen här:

Om ovanstående inte fungerar kan du försöka med en alternativ spelare (öppnas i nytt fönster).

Observera att sändningen är igång endast när det hålls samlingar i kyrkan, övriga tider är den inaktiverad. Följ själv med i programmet så du vet när det går att lyssna.

*   *   *

Busstransport

Buss från Sydösterbotten via Vasa, dagsutflykt till SLEF:s missionsfest i Jeppo:
Lördag 6.8.2016

Tidtabell:
Sideby kl. 7.00
Lappfjärd kl. 7.30
Närpes kl. 8.00
Övermark kl. 8.15
Vasa, Skolhusgatan 26 A kl.9.00
Jeppo kyrka kl. 10.00
Retur efter kvällsmötet.

Priser:
(förutsätter tillräckligt antal resenärer)
Bussresa tur-retur, per person:
– Sideby/Lappfjärd 25–30 €
– Närpes/Övermark/Pörtom 20–25 €
– Vasa 15–20 €

Frågor och anmälningar: Brita Jern 050-5414741, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.