Höstläger bild till hemsidan

Välkommen med på höstläger! Ett mysigt, roligt och nyttigt avbrott i vardagen. Höstlägret är för dig som fyllt 13 år eller börjat högstadiet. Också äldre ungdomar, studerande och unga vuxna är mycket välkomna med! Temat är "Trofast". Du kanske har hört Josefina Gnistes sång "Stor är din trofasthet, Jesus, stor är din trofasthet...". Om inte så kan du lyssna på den här. Men vad betyder det egentligen att Gud är trofast? Under lägret får vi under fyra bibelstudier med Alf Wallin tillsammans fundera på vad det betyder att Gud är trofast. Häng med!

Förutom bibelstudier blir det också gemensamma lekar och utmaningar, valbart program, bön och lovsång m.m. Lägret ordnas i samarbete med Team Polstjärnan, vilket betyder att det kommer att finnas möjlighet att testa på lite enkelt vildmarksliv. Program för lägret kommer upp på denna sida i september. 

Vi sparkar igång lägret med DROP-IN KL 18.00 på fredagen den 12.10 och avslutar kl 13.00 på söndag.

Lägrets pris är 60 € (55 € med syskonrabatt). 

TA MED DIG: Bibel, lakan/sovsäck, örngott, handduk, bekväma varma kläder och ett brett leende. 

Hela programmet för lägret finns här

Anmäl dig via denna länk senast torsdag 27.9.2018! Anmälningstiden har gått ut! 

VÄLKOMMEN MED!

För mer info om höstlägret kontakta tf ungdomssekreterare Edny Fors. Telefon: 050 590 4229. E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.