Systrar 2019 bild

Välkommen med på en helg fylld med gemenskap, givande undervisning, fokus på Gud, god mat och lovsång! Att vara kvinna är inte alltid lätt och därför tror vi det är viktigt att dela både glädjeämnen och det som känns jobbigt med varandra. Systrar riktar sig till dig som är mellan 17 och 30 år. 

 
Temat för årets Systrar-helg är Guds fadershjärta. Tillsammans med vår talare Annett Häggblom kommer vi att fundera på vad det betyder att Gud är far till oss, vilken bild vi har av den relationen och hur den relationen formas. Annett är också med oss hela lördagen och tillgänglig för samtal och förbön. Om du inte har möjlighet att delta i hela helgen, kan du vara med bara på lördag!
 
Programmet för helgen finns här

Anmäl dig här senast fredag 5.4.2019. 

Plats: Evangeliska Centret, Vasa (Korsholmsesplanaden 2).

Priser och inkvartering: På internat i tvåpersoners rum (lakan och handduk ingår):   70 €, 60 € för studerande. Massinkvartering (egen sovsäck + kudde): 40 €.         Lördag + söndag utan inkvartering (kvällsté och brunch ingår): 35 €. Endast lördag: 30 €.  

Vid frågor kontakta SLEF:s ungdomssekreterare Edny Fors (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 050 590 4229).