Välkommen på KVINNOWEEKEND / STICKLÄGER på lägerområdet Klippan! Weekenden riktar sig till kvinnor i alla åldrar och du kan välja att delta i den "vanliga" kvinnoweekenden eller i sticklägret som går parallellt med kvinnoweekenden. Bibelstudier och måltider är gemensamma!

Malena Ahlskog kommer att hålla bibelstudier över temat Kvinnor i Guds plan. Hon är teolog och bondfru från Purmo och berättar så här om sig själv: "Jag är en benådad syndare som är gift med Mårten och mamma till fyra barn. På kvinnoweekenden ser jag fram emot att möta prövade gudskvinnor, både sådana som lever nu och sådana som levde på Bibelns tid. Under bibelstudierna kommer vi att spåra Guds plan för oss människor genom att läsa om några kvinnor i Bibeln. Samtidigt får vi förhoppningsvis något att tugga på för egen del."
 

Benita Stenlund (@knitnita på Instagram) kommer från Vasa och leder stickarna. Hon berättar så här om sig själv: "Jag är fru till Jonathan och mamma till fyra pojkar. För några år sedan blev jag, nästan över en natt, jätteintresserad av att sticka. Jag är absolut ingen expert, men man kunde säga att jag är nördigt intresserad av stickning. Jag ser fram emot att under några dagar få sprida och dela detta intresse med andra."

Övriga medverkande är Emma Lönnqvist, Johanna Erikson, Johanna Hjulfors, Hillevi Lasén, Asta Stenlund, Victoria Grönlund och Samuel Erikson.

Notera följande: 

  • Det finns möjlighet att få middag vid ankomst mot anmälan och en extra avgift.
  • Under weekenden erbjuds massage (20 €/30 min, betalas direkt till massören).
  • Ta med dig Bibel, lakan/sovsäck (filt och kudde finns), handduk, lämpliga kläder för alla väder och aktiviteter och pengar till eventuell massage. Stickarna, och de som väljer stickning som parallellprogram, tar med sig sin sticksöm! De som väljer matlagning som parallellprogram bör ta med sig förkläde och halkfria skor. De som väljer boktips som parallellprogram får gärna ta med sig en eller några böcker som de rekommenderar.
  • Även nybörjare är välkomna med på sticklägret!
  • Pris för hela weekenden är 100 €, 75 € för arbetssökande och hemmamammor.

Läs mer i denna folder (PDF-format).

Anmälningstiden har gått ut.

Frågor riktas till SLEF:s distriktssekreterare Anna Dahlbacka – tfn 050 565 8045, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..