TP vandring 112-001 kopia

Vildmarksgruppen Team Polstjärnan inleder en ny säsong med ett tillfälle som passar både för nybörjaren som vill lära sig mer om vildmarksliv, såsom den mest inbitna friluftsmänniskan. 

Vi kommer att röra oss österut från Oravais med bil längs med trygga vägar, tror vi, men man kan aldrig vara säker på vad som händer näst. Är du beredd ifall allting inte går som planerat? Vet du vad du ska göra i en sån situation? Följ med på detta tillfälle och lär dig mera om hur man kan improvisera i svåra situationer. Du kommer också garanterat att få en frisk dos av både vildmarksliv så som god gemenskap!

Tillfället börjar på lördag förmiddag och äventyret är över till kvällen. För den som är intresserad finns det möjlighet att stanna längre, slå läger, sitta kring brasan i höstmörkret, övernatta i tält, vindskydd eller under bar himmel och tillreda morgonmål över öppen eld på söndagen. Allt detta på TP:s lägerplats i Jokon. 

Pris: 10€ (+ 5€ för övernattning och morgonmål). 
Anmälningstiden har gått ut.
Mera information om tillfället finns i detta infobrev. '
 

Välkommen med! 

Kontaktperson: Leo Byskata (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 050 495 8777).