SLEF Norra hade planerat att ordna vårvinterdagar i Jeppo kyrka och församlingshem 14-15.3.2020. På grund av coronapandemin och därpåföljande riktlinjer och beslut av Nykarleby församling, dit Jeppo hör, kyrkostyrelsen och THL kommer vårvinterdagarna inte att ordnas i traditionell form med fysiska möten i Jeppo.

I stället kommer vårvinterdagarna att streamas - du kan alltså följa med mötena på din dator, telefon eller surfplatta genom att klicka på denna länk på lördag kl. 19 och söndag kl. 13:

http://85.134.34.93:8000/players/slef/index.html

På söndag kl. 10 gäller denna länk:

http://85.134.34.93:8000/players/jeppo/index.html

Om länken ovan inte fungerar, gå till följande webbsida:

https://www.nykarlebyforsamling.fi/fordjupa-din-tro

Till höger på skärmen ser du texten "Live streaming". Klicka på "här" i texten "Starta uppspelningen här". Tryck på den lilla pilen på bilden under kyrkan så startas streamingen om några sekunder!

Programmet blir nästan exakt som planerats och temat är Från mörker till ljus.

På lördag 14.3 kl. 19 medverkar Henrik Östman med inledning, Tomas Klemets med predikan och Anna Dahlbacka med föredrag. Mats Sjölind och Emma Sjölind framför några sånger. För dig som har MobilePay på telefonen är det möjligt att ge kollekt till SLEF:s barn- och ungdomsarbete, MobilePay nr 40454.

På söndag 15.3 kl. 10 är det högmässa i kyrkan. Restriktionerna kring allmänna samlingar gäller inte gudstjänster och högmässor så kyrkan kommer att vara öppen för den som vill närvara, men det går också att följa med via länken ovan. Henrik Östman är liturg, Bengt Djupsjöbacka predikant, Mikaela Lönnqvist kantor och Pensala strängband medverkar med sång. Det är möjligt att ge kollekt till SLEF:s mission via MobilePay nr 73889.

På söndag 15.3 kl. 13 predikar Charles Isaksson, Mary Nystrand-Pärus och Johan Kronlund medverkar med vittnesbörd och Jeppokvartetten medverkar med sång. Kollekt till SLEF:s hemlandsarbete kan ges via MobilePay nr 77588.

"Predika ordet, träd fram i tid och otid!" 2 Tim 4:2

Varmt välkomna via webben!

Varvinterdagar-jeppo-18.02.19-AnnaDahlbacka-3