Virtuellt-symote-12.5.2020Välkommen med på SLEF:s nästa virtuella symöte tisdagen den 12 maj 2020 kl. 18:30!

Förbered dig genom att plocka fram din sticksöm, din kaffekopp och din Sionsharpa. Kom sedan med och dela gemenskapen framför skärmen. Det blir andakt, sång och program av hemliga gäster. Det virtuella symötet räcker ungefär en timme.

Anmäl dig senast söndagen den 10 maj till Anna Dahlbacka, e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller tfn 050 565 8045! Uppge namn, e-postadress och telefonnummer. Dina uppgifter används endast för att genomföra deltagandet i det virtuella symötet. Alla som anmält sig får före mötet mera info och en länk till det digitala mötesrummet. 

För att vara med behöver du dator, surfplatta eller smarttelefon med stabil internetuppkoppling. Du behöver också på förhand ha laddat ner webbverktyget Zoom. OBS: Du som redan tidigare laddat ner Zoom bör uppdatera till den nyaste versionen för att säkert kunna delta i symötet.  Se http://www.slef.fi/aktuellt/slef-aktuellt/2487-hur-kan-jag-delta-i-eller-sjaelv-ordna-ett-slef-moete-via-zoom

I det första virtuella symötet som ordnades 21.4 deltog folk i åldrarna 33 till 83 år, och ur en familj skymtade fyra generationer i rutan! Symötet är alltså tänkt för folk i alla åldrar.

Med förbehåll för tekniskt strul!