Herde-med-lamm-3SLEF:s årsfest 2014 anordnas 26–29.6.2014 i samråd med Närpes församling i södra Österbotten. Tyngdpunkten i programmet ligger på samlingarna kring Guds ord, med tal och sång. Årsfesten har också ett omväxlande program för barn och ungdomar.

Årsfestens motto är Återfunnen!
I Lukasevangeliets 15 kapitel berättar Jesus liknelserna om det återfunna fåret, det återfunna myntet och den återfunne sonen – som förr kallades den förlorade sonen. Alla tre liknelserna handlar om Guds stora glädje över varje förlorad son eller dotter som blir återfunnen.

Välkommen till årsfesten, för att höra om vad Gud har gjort för att återfinna oss människor och föra oss tillbaka till sig!

Gästtalare vid årsfesten är teol.dr Ville Auvinen, generalsekreterare för Teologiska institutet i Finland. Vid gudstjänsterna under årsfesten används psalmboken, vid övriga samlingar sångboken Sionsharpan, vars 140-årsjubileum firas år 2014, bland annat vid årsfesten i Närpes.

Festplats är Närpes kyrka, Kyrkvägen 19, 64200 Närpes, och Simhallsbyggnaden, Simhallsvägen 3, 64200 Närpes, om inte annat anges i programmet.

Se hela programmet för årsfesten här:

• SLEF:s årsfestbroschyr 2014 (PDF-format, 2.2 MB) ›