BildVill du se en liten del av vad missionsarbete kan handla om? Vill du vara med och sprida budskapet om Jesus? Det har du möjlighet till under höstens missionsresa för ungdomar och unga vuxna! Vi är borta torsdag-söndag 27–30.9.2018 och reser till en ö på Estlands västkust som heter Hiiumaa. Under resan är vi bl.a. med och ordnar ett barn- och tonårsläger och där behövs människor som vill tjäna och hjälpa till på olika sätt, både praktiskt och i andra uppgifter. 

Resan riktar sig både till dig som aldrig deltagit i en missionsresa tidigare och vill testa på, liksom till dig som har varit med i flera projekt tidigare. De senaste åren har både ungdomar, barnfamiljer och äldre personer deltagit. Hör av dig om du är intresserad! 

Resans pris är 80 € och i det ingår färjbiljetter, bränslekostnader, samt mat och övernattningar under tiden på Hiiumaa. Egna matkostnader under resan till Hiiumaa och tillbaka tillkommer. 

Du kan läsa mera om resan här. Om du har frågor, tveka inte att kontakta Edny Fors på e-post (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) eller telefon (050 590 4229). 

Anmäl dig senast 2.9 på denna länk

Välkommen med!