Mitt-liv-i-dina-hander-2– En annorlunda och kreativ andaktsbok

Författare: Lina Hansson
Pris: 22,00 €
Sidantal: 176

Bindning: Inbunden

Förlag: Pärlan Förlag
ISBN: 978-91-87411-93-9

Vi alla har saker som vi kämpar med. Livet är inte alltid en dans på rosor. Vi kommer att få våra törnar och ibland trasslar det till sig rejält. Vem ser och känner mig på djupet? Finns det någon som förstår hur jag har det? Är jag älskad som jag är?

Gud inbjuder oss att gå i ”närkamp” med honom istället för att själva brottas med livets alla utmaningar och försöka lösa dem på egen hand. Om jag lyfter upp mitt hjärta i bön inför Gud vill han möta mig och ge mig sin frid.

I denna annorlunda och kreativa andaktsbok kan du bläddra fram och tillbaka lite som du känner för. Du kan stanna upp och titta på de vackra bilderna i fyrfärg av Signe Flink, läsa en dikt eller en andakt av Lina Hansson, få med dig ett ord från Bibeln och kanske slå upp det och läsa mer i sitt sammanhang. Några av dikterna har blivit tonsatta av Fredrik Hermansson och vill du kan du plocka fram gitarren och sjunga också.

Mitt liv i dina händer slår an en helhetstanke där varje del av hjärtat kan mötas – i en bild, ett bibelord, en sång eller en andakt.

• Beställ från SLEF-Media via webben ›