Jesu-liknelser-2Redaktör: Gun Ahlberg-Backheden
Pris: 6,00
Sidantal: 38
Bindning: Häftad
Förlag: SLEF-Media
ISSN: 0785-5096

Ledarhandledning: 7,50 €, 100 sidor, limbunden, ISSN 1236-2883

OBS! Min egen bok för de äldre är slutsåld.

SLEF-Medias söndagsskolmaterial Min egen bok finns i en serie med totalt 12 böcker, 6 tänkta för vårterminen och 6 för höstterminen. Se de tolv böckerna. Varje termin används en av böckerna som terminstema i tidskriften Barnavännen, men det går bra att använda böckerna oberoende av termin och koppling till Barnavännen. Se exempel på användning av materialet under en termin!

Varje bok finns i en lättare (”för de yngre”) och en svårare variant (”för de äldre”) som passar från 7 år och uppåt. För ledaren finns det för varje bok en skild handledning med bibeltextutredningar och ordförklaringar, samt åskådningsmaterial att färglägga och klippa ut.

Innehållsförteckning: Skatten och pärlan, Ogräset bland vetet, Kamelen och nålsögat, Den barmhärtige samariten, Vinstocken och grenarna, Såningsmannen, Jordens salt och världens ljus, Änkan och domaren, Liknelsen om talenterna, Vetekornet som måste dö, De tio jungfrurna, Den rike mannen och Lasarus, Senapskornet, Farisén och publikanen, Den förlorade sonen, Arbetarna i vingården.

• Beställ från SLEF-Media via webben ›