Fortfarande-Pa-Vag-2En samling med 64 kristna sånger för barn och tonåringar

Pris: 7,50 €

Sidantal: 70

Bindning: Spiralbunden

Förlag: SLEF-Media

ISBN: 978-952-5578-44-7

Sångsamlingen Fortfarande På Väg innehåller 64 sånger. 27 av sångerna ingick i de tidigare På Väg-häftena. Alla sångerna i Fortfarande På Väg berättar på olika sätt om Gud och om frälsaren Jesus.

Målet vid sammanställningen har varit att bevara och föra vidare den evangeliska sångskatten ur de tidigare På Väg-häftena. Därför har språket i en del av sångerna bearbetats och moderniserats för den uppväxande generationen. Samtidigt har planeringsgruppen bakom Fortfarande På Väg i häftet velat introducera nya fina sånger som kan tilltala dagens barn och unga.

Sångerna i Fortfarande På Väg innehåller ackordanalys och grepptabell för gitarr. Svårighetsgraden på sångerna och ackorden varierar från riktigt enkel till lite mer utmanande. Förhoppningen är att häftet inspirerar barn och tonåringar att sjunga och spela tillsammans och förhoppningsvis också föräldrar att sjunga tillsammans med sina barn.

Skaffa dig ett eget exemplar och använd det hemma eller köp några att ge bort till barn i din omgivning! Det kan både du och de må bra av!

Henrica Lillsjö

• Beställ från SLEF-Media via webben ›

eller per telefon +358 (0)6 357 6500