Julkort-2021-nummer4Vi har valt ut några av de finaste Vinterblommor- och Kring Krubban-pärmarna från vår rika historia, och omvandlat dessa till vackra julkort. Julkorten är kvadratiska (14 cm x 14 cm) och tryckta på lämpligt tjock kartong. Sprid julglädje med dessa små historiska vingslag! Korten finns i såväl svenskspråkiga som finskspråkiga varianter.

Klicka på denna länk för en presentation av vilka kort som finns.

Styckepris: 1,00 euro/styck
Knippepris: 8,00 euro för tio stycken

• Beställ från SLEF-Media via webben ›

Vaggkalender-2022Redaktörer: Ida-Maria Österbacka & David Forsblom
Fotografer: Camilla Andersson, Fredrik Djupsjöbacka, Sofia Klemets, Tomas Klemets, Ove Lillas & Niklas Lindvik
Pris: SLUTSÅLD
Sidantal: 28
Bindning: Häftad
Förlag: SLEF-Media

SLEF-Media har glädjen att erbjuda en väggkalender för år 2022. Kalendern innehåller fotografier av lokala fotografer, bibelord för varje månad, finländska och åländska flaggdagar, helgdagar enligt finländska kyrkoåret samt finlandssvenska namnsdagar.

Klicka här för att se ett testuppslag.

En-bok-om-julen-2Författare: Boris Salo
Pris: 29,00 €

Sidantal: 192

Bindning: Inbunden

Förlag: ViBoSa

ISBN: 978-952-5607-23-9

Avsikten med boken är att förmedla något av julevangeliets mångfald.

Boken innehåller bilder, dikter, sånger, anekdoter, reflektioner, predikoutkast, meditationer och fördjupande teologiska artiklar.

• Beställ från SLEF-Media via webben ›

Upptack-karlekens-olika-sprak-malarbok-2Målarbok för vuxna

Illustrationer:
Pris: 15,00 €

Sidantal: 112

Bindning: Mjukband

Förlag: Sjöbergs Förlag

ISBN: 978-91-88247-23-0

Denna målarbok bygger på New York Times bestseller Upptäck kärlekens olika språk (The 5 Love Languages). Den är fylld med inspirerande illustrationer och citat som hjälper till att sätta fokus på de fem sätten att uttrycka och uppleva kärlek, samtidigt som du får en avkopplande och skön stund.

Låt dig inspireras och få ny kraft när du begrundar sanningarna som hjälper dig att ge näring åt relationen med dina närmaste. Se varje sida komma till liv när du fyller dem med färgernas skönhet.

Innehåller:
• 55 handritade illustrationer på papper av hög kvalitet.
• Tankeväckande citat och praktiska tips som hjälper dig att få se positiva förändringar i dina relationer.
• Tips på aktiviteter som hjälper dig att kommunicera kärlek på varje språk.

Livet är fyllt av krav. Relationsproblem är tunga för oss att bära. Upptäck kärlekens olika språk innehåller nyckeln till att bygga till­freds­ställande, nära relationer. Forskning visar att färgläggning kan vara ett effektivt sätt att minska stress. Låt stressen rinna av när du färglägger illustrationerna i denna bok och begrundar kärlekens olika språk.

• Beställ från SLEF-Media via webben ›

Vila-i-Gud-2Författare: Magdalena Lindroos
Pris: 10,00 €

Sidantal: 44
Bindning: Mjukband
Förlag: Semnos Förlag
ISBN:978-91-88771-49-0

Den helt nya målarboken för vuxna inbjuder till att koppla av och måla. Bli uppmuntrad av bibelord och underbart vackra motiv och bilder inspirerade av många välkända bibeltexter från bland annat Psaltaren.

”Guds ord har alltid inspirerat mig till att teckna och måla. Jag har samlat bilder gjorda i inspiration av utvalda bibelverser, där du själv kan färdigställa motivet med hjälp av dina absoluta favoritfärger. Gör som jag, kura ner dig i soffan med en kopp te, lyssna på en riktigt bra ljudbok och måla!”

• Beställ från SLEF-Media via webben ›