Vaggkalender-2021SLEF-Media har glädjen att erbjuda en ny produkt : en väggkalender för år 2021. Kalendern innehåller fotografier av lokala fotografer, bibelord och böner för varje månad, finländska och åländska flaggdagar samt helgdagar enligt finländska kyrkoåret inklusive hänvisningar till bibeltexter.

Väggkalendern köps genom förhandsbeställning från SLEF-Media – beställningar görs senast 2.12.2020. Väggkalendern, som kostar 12,50 euro (+ fraktavgift), skickas sedan per post till dem som har beställt kalendern i god tid inför det nya året.

Via denna länk kan du få en glimt av kalendern – observera dock att den här varianten är lågupplöst!

En-bok-om-julen-2Författare: Boris Salo
Pris: 29,00 €

Sidantal: 192

Bindning: Inbunden

Förlag: ViBoSa

ISBN: 978-952-5607-23-9

Avsikten med boken är att förmedla något av julevangeliets mångfald.

Boken innehåller bilder, dikter, sånger, anekdoter, reflektioner, predikoutkast, meditationer och fördjupande teologiska artiklar.

• Beställ från SLEF-Media via webben ›

Humor-dag-for-dag-2Författare: Roberth Johansson
Pris: 22,00 €

Sidantal: 184
Bindning: Spiralbunden
Förlag: Bornelings Förlag
ISBN: 978-91-7317-267-7

Martin Luther ansåg det självklart att skrattet föddes i himlen. Och visst är det något himmelskt över ett gott skratt. I Humor dag för dag finns en rolig historia för varje dag på året och varje historia är illustrerad på ett humoristiskt sätt. Använd bordsalmanackan år efter år – låt skrattet lockas fram varje dag och dela det med andra! Det smittar!

I Roberth Johanssons serie Humor i helgade hyddor har det hittills utkommit 13 böcker och 2 samlingsvolymer. Seriens totala upplaga är på över 100 000 exemplar. I Humor dag för dag finns ett urval av de bästa historierna från hela serien, samt ett antal helt nya historier.

• Beställ från SLEF-Media via webben ›

Upptack-karlekens-olika-sprak-malarbok-2Målarbok för vuxna

Illustrationer:
Pris: 15,00 €

Sidantal: 112

Bindning: Mjukband

Förlag: Sjöbergs Förlag

ISBN: 978-91-88247-23-0

Denna målarbok bygger på New York Times bestseller Upptäck kärlekens olika språk (The 5 Love Languages). Den är fylld med inspirerande illustrationer och citat som hjälper till att sätta fokus på de fem sätten att uttrycka och uppleva kärlek, samtidigt som du får en avkopplande och skön stund.

Låt dig inspireras och få ny kraft när du begrundar sanningarna som hjälper dig att ge näring åt relationen med dina närmaste. Se varje sida komma till liv när du fyller dem med färgernas skönhet.

Innehåller:
• 55 handritade illustrationer på papper av hög kvalitet.
• Tankeväckande citat och praktiska tips som hjälper dig att få se positiva förändringar i dina relationer.
• Tips på aktiviteter som hjälper dig att kommunicera kärlek på varje språk.

Livet är fyllt av krav. Relationsproblem är tunga för oss att bära. Upptäck kärlekens olika språk innehåller nyckeln till att bygga till­freds­ställande, nära relationer. Forskning visar att färgläggning kan vara ett effektivt sätt att minska stress. Låt stressen rinna av när du färglägger illustrationerna i denna bok och begrundar kärlekens olika språk.

• Beställ från SLEF-Media via webben ›

Vila-i-Gud-2Författare: Magdalena Lindroos
Pris: 10,00 €

Sidantal: 44
Bindning: Mjukband
Förlag: Semnos Förlag
ISBN:978-91-88771-49-0

Den helt nya målarboken för vuxna inbjuder till att koppla av och måla. Bli uppmuntrad av bibelord och underbart vackra motiv och bilder inspirerade av många välkända bibeltexter från bland annat Psaltaren.

”Guds ord har alltid inspirerat mig till att teckna och måla. Jag har samlat bilder gjorda i inspiration av utvalda bibelverser, där du själv kan färdigställa motivet med hjälp av dina absoluta favoritfärger. Gör som jag, kura ner dig i soffan med en kopp te, lyssna på en riktigt bra ljudbok och måla!”

• Beställ från SLEF-Media via webben ›