Flickan-under-bron-2Författare: Francine Rivers
Pris: 12,00 €


Sidantal: 422

Bindning: Inbunden

Förlag: Bornelings Förlag

ISBN: 978-91-7317-196-0

Hon brände alla broar för att skaffa sig det hon trodde att hon ville ha. Nu vill hon bara hitta hem. En gripande roman om frestelser, nåd och villkorslös kärlek.

Hollywood 1957. För alla som betyder något i Hollywood är Lena Scott det starkast lysande stjärnskottet på vita duken sedan Marilyn Monroe. Få vet att hon egentligen heter Abra, och ännu färre vet vilket pris hon tvingats betala för att äntligen bli någon.

För Zeke Freeman förblir Abra för alltid den lilla flicka som vann hans hjärta den där natten då han fann henne, ett gråtande, övergivet spädbarn, under bron utanför Haven. Zeke och hans son Joshua – Abras bästa vän – ser henne utvecklas till en exotisk skönhet. Men Zeke vet att omständigheterna kring Abras födelse har lämnat djupa ärr i hennes hjärta, ärr som lämnar henne sårbar och öppen för en vältalig charmör som bedyrar sin kärlek och lockar med sig henne till Hollywood – drömmarnas stad.

Hollywood känns fjärran från Haven, men den naiva Abra lär sig snart vad som förväntas av en flicka som vill nå toppen. För sent upptäcker hon att berömmelsen har ett fruktansvärt pris.

• Beställ från SLEF-Media via webben ›