Sanningen-gor-dig-fri-2Författare: Angelica Victorin
Pris: 21,00 €


Sidantal: 356
Bindning: Mjukband

Förlag: Semnos Förlag

ISBN: 978-91-88771-81-0

Sanningen gör dig fri är en stämningsfull berättelse om identitet, ideal och att våga se sanningen. Den skildrar kampen mellan rädslans makt och längtans drivkraft. Sommaren 1917 rör sig händelserna mellan slättens vidder och blommande trädgårdar, stadslivet i Lund och Malmö, vidare till Minnesotas böljande landskap. Angelica Victorins fortsättning på De minst väntade är en hoppfull och gripande kärlekshistoria.

Att våga följa sin djupaste längtan ...

Med löftet om att återförenas lämnar Agnes, Nathanael och Elise Borgholm för att resa hem till sina familjer. Kommer människorna i deras tidigare liv få dem att omvärdera sina livsval? 

Agnes glädje övergår allt mer i smärtsam saknad. Oron för att gå en sysslolös höst till mötes och rädslan för att något ska hända Nathanael, skymmer snart alla framtidsutsikter. Var hör hon hemma och vad innebär det att vara sann mot sig själv? 

Elise reser från herrgården tillsammans med den person som betyder mer än någon annan. Besluten att lämna livslögnen bakom sig påbörjar hon en ny tillvaro i Lund, som visar sig bli långt svårare än hon anat. 

Nathanael är efterlängtad av sin stora familj i Amerika. Inte minst av Amy vars hemlighet tär på hans samvete. Det enda som bär genom allt är drömmarna om Agnes och tron på en ljus framtid.

Sanningen gör dig fri är andra boken i en trilogi och utspelar sig vid samma tid som Downton Abbey och Testament of Youth

• Beställ från SLEF-Media via webben ›