Flicka-i-Asella2017MGoranssonVi bekantar oss med SLEF:s missionsarbete i Etiopien och med landets natur och kultur – allt inramat av gruppgemenskap kring morgon- och kvällsandakter och måltider.

Vi stiftar bekantskap med lutherskt kyrkoliv i Etiopien, lär känna de studerande vid bibelskolan i Asella och delar gemenskapen med SLEF:s utsända i Etiopien, Heidi och Evans Orori med barn. Vi träffar barnträdgårdsbarn, upplever livfulla etiopiska gudstjänster och möter föräldralösa barn som fått en plats på kyrkans elevhem i Asella.

Vi lyssnar till kristna etiopiers livshistoria, gör hembesök och besöker marknaden – Afrikas hjärta – en färgpalett med människomyller, korgar, frukter och hantverk. Resan bjuder på etiopiska smaker och upplevelser – du får själv lära dig att göra berberkrydda och injera. Du får också uppleva en äkta kaffeceremoni i kaffets eget hemland.

Resan ger möjlighet till avkoppling och promenader i skog och berg. Du får se Ntotoberget, Trinity-kyrkan, en silkesfabrik och en grottkyrka i närheten av Addis Abeba. Det ges möjlighet till souvenirinköp, simning och kulturella upplevelser med musik och mat.

Resans pris är 1530 euro per person. Anmälan senast 31.10.2017. I priset ingår alla flyg- och biltransporter, inkvartering på hotell i dubbelrum, alla måltider (frukost, lunch, middag + kaffe i Asella), inträden samt allt gemensamt program. Lite snacks i bilarna och dricksvatten ingår också.

Program m.m. här!