Påsklägerbanner 2020

På grund av rådande omständigheter har påsklägret 10-12.4.2020 inhiberats!

(Välkommen på påskläger alla 13–30-åringar! Vi firar och stillar oss inför påskens händelser, samtidigt som vi umgås, har roligt, har olika aktiviteter och funderar på livet. Viktor Asplund är bibelstudiehållare på lägret och temat är "För mig". Kom med på läger och låt Gud stärka din tro på honom genom sitt ord!)

Pris: 77 € (72 € med syskonrabatt), betalas med kort eller kontant vid
ankomsten på fredag. 
Inkvartering på internatet i fyra personers rum. Ta med egna lakan eller sovsäck! 
 
På grund av rådande omständigheter har påsklägret 10-12.4.2020 inhiberats och därför har anmälningslänken stängts.
Programmet för lägret finns här.
 

"För mig!". På påsken möter vi Jesu ord på korset "det är fullbordat". Orden som ställer oss mot väggen för att ta ställning. Om Guds son uttryckte sig med de orden så måste det som hände vara av yttersta vikt för oss, orden är personliga samtidigt som de gäller andra. Orden kan också verka något konstiga från en man som dör på ett kors. Den här påsken bjuder de orden oss med att tillsammans ta reda på mera om vad det var som fullbordades på korset, varför och vad vi kristna skall göra med det. / Viktor Asplund

Viktor Asplund är en 31-årig ekonom och ungdomsledare från Larsmo med intresse för det mesta, bland annat teologiska diskussioner. Hittas oftast hemma spelandes gitarr eller simmandes i simhallen när han inte är i jobb eller med sin familj bestående av frun Victoria och deras son Wilhelm.

 
(Välkommen på läger! Hör av dig ifall det är något du undrar!)
 
Martin Sandberg, Ungdomssekreterare i SLEF (50%)
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon: 040 1505804