NextStep-lägret har, på grund av situationen med coronavirusets eskalerande framfart, tvingats inhiberas. Beslutet att inhibera har tagits 23.12.2021 efter moget övervägande och konsulterande av smittskyddsläkare. Vid eventuella frågor eller kommentarer, vänligen kontakta SLEF:s hemlandsledare Tomas Klemets (tfn 050 581 8058, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.).
 
Nyårsdagens gudstjänst kommer att hållas i EC i Vasa på nyårsdagen, lördag 1.1.2022, kl 14. Du kan delta på plats enligt gällande restriktioner eller följa med ljudstreamen på distans. Klicka här för mera info och ljudlänk!
 
---
 
Välkommen på NexTstep!
 
Vi knyter ihop året 2021 och tar steget in i 2022.
 
Vi har alla våra egna versioner på året som gått, vissa har ett tungt år bakom sig andra har ett bra år. Oberoende av bakgrund så får vi lämna det gånga året åt Jesus och kliva in i år 2022 tillsammans med Honom. Genom undervisning, bön, lovsång, diskussion, aktiviteter, lek och skratt så vill vi lära känna Jesus och varandra bättre.
 
Lägret är för dig som är tonåring eller ung vuxen. Du är välkommen som du är, hur du än mår och även om din kompis inte följer med.
 
 
NextStep