Kvinnoweekend-2022-6

Välkommen med på kvinnoweekend/stickläger på lägerområdet Klippan 9–11.9.2022!

Weekenden riktar sig till kvinnor i alla åldrar. Du kan välja att antingen delta i den "vanliga" weekenden eller i sticklägret. Bibelstudier och måltider är gemensamma. I år är Benita Stenlund tillbaka som ledare för stickweekenden.

Vi har tuffa år bakom oss och lever också nu i en värld med många problem. Coronakrisen hade inte ens klingat av innan vi vaknade upp till krig i vår del av världen. I dag bekymrar vi oss över att priser går upp och vi läser rubriker om hotande elbrist. Det finns mycket att oroa sig över. Men: det finns också anledning att räta på ryggen och med tillförsikt se framåt! Det är nämligen så att det finns hopp, och det är temat för årets kvinnoweekend/stickläger.

Åsa Tylli kommer att tala om hopp här i tiden och hopp för evigheten. Det blir också ett panelsamtal om kamp & hopp där Maria Hagberg, Gerd Snellman, Lotta Österberg-Englund och Maria Forsblom deltar. Dessutom blir det aftonmusik, parallellprogram, nattvardsmässa, god mat och kravlös gemenskap! Du kan bekanta dig med programmet för kvinnoweekenden här.

Under weekenden erbjuds massage och kosmetologtjänster (20 €/30 min). Observera att både massagen och kosmetologtjänsterna kräver förhandsanmälan och att antalet platser är begränsade. Under weekenden kan du också köpa böcker ur SLEF-Medias sortiment.

Weekenden kostar 110 € (85 € för studerande och hemmamammor). Den som vill äta middag vid ankomst på fredag kväll kan göra det mot anmälan och då kostar det 10 € utöver lägeravgiften. Anmälningslänk till kvinnoweekenden/sticklägret finns här och anmälningstiden går ut 19.8. Observera att antalet platser är begränsat!

Kvinnoweekenden/sticklägret infaller under den tid på året då de som har egna äppelträd och grönsaksodlingar brukar skörda. Om du har mer frukt eller grönsaker än vad du behöver och gärna delar med dig kan du gärna ta med till Klippan, så kan köket använda dem! Meddela i så fall Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. på förhand så att vi kan koordinera enligt behov.