2

 3 kopia 3

 

Hjärtligt välkommen med på höstläger på Klippan i Monäs, Nykarleby.

Detta läger är för ungdomar och unga vuxna (högstadieåldern–30 år). Förra året hade vi ett liknande koncept som var mycket uppskattat av lägerdeltagarna. Därför kör vi ett liknande läger i år igen och vi ser verkligen framemot att träffa just dig där. 

Ett läger under hösten kan komma som ett skönt avbrott i vardagen. Lägerdagarna kan komma som en behövlig paus, en paus där man får göra trevliga aktiviteter, äta god mat, umgås med vänner och Gud. Dagarna på Klippan brukar även leda till att man lär känna nya kristna vänner och får ta del av goda bibelstudier. Vår förhoppning och bön är att du ska få trivas och ha roligt i en trygg gemenskap. 

Lägrets tema är "Människofiskare" och Bibelstudierna hålls av Magnus Dahlbacka från Kronoby. 

Lägret innehåller även varierande seminarier (om bl.a fiske och frisbeegolf), nattcafé, bastu, olika spel, avslappnat och roligt program, musik, minispa för dig som vill ha handvård + ansiktsmask (5 €), andakter, lovsång och bön. Ni hör ju, denna helg vill man bara inte missa!!!

Vi kör igång lägret med DROP-IN KL 18.00 fredagen den 7.10 och avslutar på söndag eftermiddag. Mer info och programblad kommer snart.

Lägrets pris: 60 € (55 € med syskonrabatt).

Ta med dig: Bibel (det går även bra att ladda ner bibelappen på din telefon), underlakan, lakan/sovsäck, örngott, handduk och toalettsaker, ullsockor eller innetofflor (kan vara kallt på golven), bekväma och varma kläder. Om man vill köpa något gott från Nattcaféet kan man betala kontant el via MobilePay.  OBS! Det finns även möjlighet att köpa fiskedrag på lägret. 

 

Seminarier:

1. Info om fiske med Frank som har en fiskebutik i Larsmo.

Frank berättar om hur man ska fiska, var man kan fiska, vilka drag man ska använda till vilken fisk, vad man gör med den fångade fisken, olika fisketekniker m.m. Under seminariet får vi även möjlighet att bekanta oss med olika fiskedrag och köpa hem några om man vill. 

 

2. Frisbeegolf med Hannes.

Hannes är en hejare på frisbeegolf. Han lär ut grunderna för dig som vill testa på att kasta frisbee på det vackra lägerområdet. Nybörjare och vana spelare välkomna!

 

3. Låtskrivande med Susanna.

Är du intresserad av musik? Kanske skriver du låtar själv eller vill testa på? Susanna berättar och inspirerar.

 

Anmäl dig senast 18.9 på denna länk (obs! max 70 lägerdeltagare)

 

Varmt välkommen!

//Lägerledarna Tanja Forsblom, Hannes Backlund och Charlotte Granlund

 

Har du frågor? Tveka inte att ta kontakt med Slef:s ungdomssekreterare Tanja Forsblom 050 360 9432 el. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.