Ta chansen att besöka och uppleva Istanbul i gemenskap med SLEF under höstlovet 2022
Resans programblad kan laddas ner här

Syftet är att på ort och ställe bekanta sig med landets kristna historia och dagsläge.
Programmet består av andakter, bön och lovsång samt dagsutflykter. Det blir besök på centrala platser i kristendomens historia och inblickar i den andliga situationen i landet idag. Vi träffar också några av de få lokala kristna som finns.
Resan riktar sig till alla åldrar, man måste dock kunna röra sig till fots och klara av att i en mindre grupp och under ledning av föreningens utsända röra sig med allmänna kommunikationsmedel.

Pris: OBS! Varje resenär bokar sin flygresa från Finland till Istanbul! (Info inför detta fås från SLEF!)
Förutom flyget tillkommer det utgifter för fyra hotellnätter i dubbelrum, resekort för lokala resor med allmänna kommunikationer, tre luncher, frukost på fredag samt kvällsmat på fredag och guidning i Hagia Sofia. För det här behövs 200–300 euro som betalas till SLEF.
På plats i Istanbul behövs sedan medel för de resterande måltiderna samt fickpengar. Till detta kommer eventuella resor i hemlandet.

Anmälningar och frågor tas emot av Brita Jern. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 050-541 4741. Du kan anmäla ditt intresse även om du ännu är osäker. Anmäl helst senast 4.9.2022!

Platserna fylls i den ordning folk anmäler sig. Välkommen med!

Hagia-Sofia-08.10.01-GoranS-6