Julforsaljning-2015-banner

Är du intresserad av att förena nytta med nöje genom att sälja SLEF-Medias material inför julen? I sortimentet finns SLEF-Medias egna jultidningar Vinterblommor och Kring Krubban, jultidningar från övriga utgivare samt julkort. Välkommen med i missionsuppdraget genom att hjälpa till att sprida materialet!

Gör så här

  1. Beställ produkter från SLEF-Media (tfn [06] 357 6500, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.), t.ex. jultidningar och julkort. Försök på förhand fundera ut ungefär hur stor mängd material du siktar på att sälja! Leveranstiden är omkring en vecka.
  2. Sälj produkter. Tänk på att många människor idag inte har särskilt mycket kontanter hemma. Därför kan det vara bra att erbjuda köpare att betala in köpesumman till ditt eget bankkonto, t.ex. med märket ”Jultidningar 2015".
  3. Räkna ihop alla pengar som har kommit in, och meddela denna summa till SLEF-Media. Som försäljare får du behålla 20 % av summan i provision, medan resten ges till SLEF-Media (via separat faktura som skickas).

Observera att det är viktigt att meddela SLEF-Media antalet sålda produkter senast den 28 december 2015!

Till dig som är under 18 år

För dig som ännu inte har fyllt 18 år gäller lite specialvillkor! Förutom att du, liksom alla andra försäljare, får 20 % av försäljningssumman i provision, har du också möjlighet att få en premie i form av ett presentkort till SLEF-Media som tack för din insats. Se mer här nedan:

  • vid försäljning mellan 0 och 49 euro – du får 20 % av summan
  • vid försäljning mellan 50 och 99 euro – du får 20 % av summan samt premie värd 5 euro
  • vid försäljning mellan 100 och 199 euro – du får 20 % av summan och en premie värd 15 euro
  • vid försäljning över 200 euro – du får 20 % av summan och en premie värd 30 euro

 
Vid frågor, kontakta förlagschef David Forsblom (tfn [06] 357 6520, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.).