Zoom-logo-1ZOOM är en app som du kan ladda ner till din dator, din surfplatta eller din mobiltelefon (smartmobil).

Med hjälp av ZOOM kan du sitta hemma i soffan och delta i eller ordna olika möten med anknytning till SLEF – bibelsamtal, bönegrupper, symöten, överläggningar, planeringsmöten, ungdomssamlingar etc.

När du deltar i ett ZOOM-möte ser du de andra deltagarna och hör vad de säger. Det är nästan som att sitta i samma rum. Inte riktigt, men nästan …!

OBS: Om du redan har laddat ner Zoom, ska du regelbundet uppdatera till den senaste versionen av Zoom. Från början av maj 2020 är det version 5.0.1 eller högre som gäller (på datorn). Datera upp till den så fort som möjligt, annars kan det hända att du hålls utestängd från nya Zoom-möten!
• På datorn: Öppna Zoom – gå till menyn zoom.us uppe till vänster – gå till raden Check for updates... – följ de fortsatta anvisningarna. / På surfplattan och mobiltelefonen: Gå till den plats där du brukar uppdatera apparna.

HÄR finns en pdf-fil med SLEF:s ZOOM-guide, som ger dig anvisningar steg för steg om
(1)  hur du kan ladda ner appen ZOOM till din dator, din surfplatta eller din mobiltelefon,
(2)  hur du kan ansluta dig till ett ZOOM-möte som någon annan inbjudit dig till,
(3)  hur du själv kan inbjuda andra att delta i ett ZOOM-möte.

*   *   *
När du deltar i eller själv ordnar ett SLEF-möte via ZOOM, kan du gärna komma ihåg att också ge en gåva till det arbete i Guds rike som utförs genom SLEF. Det kan du smidigt göra till exempel med hjälp av appen MobilePay.

Må Gud välsigna dig och gåvorna!