Klippan-04.07.16-hav-GoranS

Lägerområdet Klippan i Munsala, Nykarleby, finns i en skön, havsnära miljö strax intill det populära strandområdet Storsand. De som varit här kommer ihåg stället för den speciella kyrkan högst uppe på klipporna, den trevliga stugbyn och matsalen, de utmanande äventyrsbanorna och inte minst den härliga stranden.

För vem?

Klippan används av många olika slags grupper. På området ordnas kontinuerlig verksamhet mellan maj och september, till en viss del också under vinterhalvåret.

Här hålls bl.a. barn- och ungdomsläger, skriftskolläger, familjeläger, pensionärsläger, lägerskolor, konferenser, middagar, bröllopsfester och andra privata tillställningar. Områdets mångsidighet möjliggör evenemang av olika längd och för olika stora grupper.

Klippan-volleyboll-2Vem äger lägerområdet?

Ägare är Svenska Lutherska Evangeliföreningen i Finland rf (SLEF), vars uttalade avsikt är att bedriva kristen verksamhet enligt föreningens stadgar. Därför ordnar SLEF en hel del egen verksamhet på området. Vid sidan av detta är Klippan tillgängligt att bokas för andra evenemang. Klippan är för närvarande SLEF:s mest använda lägerområde.

Information om SLEF:s evenemang på Klippan finns t.ex. bland Aktuella evenemang eller i Kalendern här på webbplatsen www.slef.fi.

Hur hittar jag till Klippan?

Klippan har besöksadressen Storsandsvägen 360, 66970 Hirvlax. Se Klippans position på kartan. Där kan du även få en vägbeskrivning till Klippan från en valfri adress.

Klippan-skyltar-2• Bokning av Klippan ›
• Karta – så hittar du ›
• Kyrkan på Klippan ›
• Matsalen och personalbostaden ›
• Stranden vid Klippan ›
• Stugbyn ›
• Äventyrsbanorna ›

Klippans stödring

Vill du stöda Klippan? Kom med i Klippans stödring! Som medlem stöder du Klippan genom förbön och ekonomiskt, och får regelbundet rundbrev med information från Klippan.

Läs mer och anmäl dig till stödringen här!

Kontaktuppgifter

Besöksadress:
Storsandsvägen 360, 66970 Hirvlax, Nykarleby

Bokningar:

E-post:  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tfn, bokningar:  +358 50 525 5022

André Djupsjöbacka, Klippan Husfar

E-post:  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Mobil:  +358 50 525 5022