Kvinnoweekend-19.09-MaryNystrandParus-3

Välkommen med på kvinnoweekend/stickläger på lägerområdet Klippan i höst!

Weekenden riktar sig till kvinnor i alla åldrar och du kan välja mellan att delta i sticklägret eller i den "vanliga" kvinnoweekenden. En del program är gemensamt för alla. Även nybörjare är välkomna med på sticklägret.

Dana Fagerholm är talare på årets weekend. Dana är en finlandssvensk amerikan som är gift med Kajen och som har tre barn och tre barnbarn. Hon är utbildad lärare men jobbar numera mest med samtalsstöd, själavård och föreläsningar. Hon säger sig älska familjen, musik, båtliv och USA och brinner för att hjälpa människor att få en fördjupad relation till vår Far och vår Frälsare. Hon kommer att tala över temat Guds fadershjärta

Benita Stenlund är gift med Jonathan och mamma till fyra pojkar. Hon blev för några år sedan nästan över en natt "nördigt intresserad" av stickning, som hon själv beskriver det. Benita kommer att leda stickarna.

Notera följande information gällande kvinnoweekenden/sticklägret:

  • Det finns möjlighet att få middag vid ankomst mot anmälan och en extra avgift.
  • Under weekenden erbjuds massage (20 €/30 min, betalas direkt till massören). Observera att vi önskar förhandsanmälan till massagen! Den görs i samband med lägeranmälan.
  • Anmälan gick ut 3.9. Alla som har anmält sig och ryms med på weekenden kommer att få e-post med information. De som har anmält sig och inte ryms med har redan fått meddelande om det.
  • Pris för hela weekenden är 100 € och 75 € för arbetssökande och hemmamammor.
  • Ta med dig Bibel, lakan/sovsäck (filt och kudde finns), handduk och pengar för eventuell massage. (Deltagaravgiften kan betalas med kort.)

Här kan du se programmet för weekenden i pdf-format.

Eventuella frågor kan riktas till Anna Dahlbacka, e-post anna.dahlbacka (at) slef.fi, tfn 050 565 8045.