”Låt barnen komma till mig”

Välkommen med på en inspirerande konferenshelg för kristna barnledare! Helgen riktar sig till just dig, som är anställd inom barnarbetet i någon församling eller som ställer upp som frivillig i olika barnledaruppgifter, t.ex. i någon väckelserörelse, söndagsskola, juniorgrupp eller liknande. 

Vare sig du jobbar med barn på heltid eller bara nu som då, tror vi att den här helgen kan inspirera och utrusta just dig för din uppgift. “Låt barnen komma till mig”, säger Jesus i Bibeln, och det är just det vi vill lyfta fram under konferensen – att det viktigaste vi kan göra inom kristet barnarbete är att låta barnen lära känna Jesus, att de hör Guds rike till. Kom med!

Huvudtalare är Lennart Henricsson och Hanna Simonsson från svenska Oasrörelsens barnverksamhet Youngsters. Det blir också många intressanta parallellseminarier, diskussioner, bön och lovsång, mässa m.m.

Läs mer och anmäl dig senast torsdag 24.9.2020 på http://www.efo.fi/wordpress/blog/2019/04/06/3-4-10-2020-barnledarkonferens-lat-barnen-komma-till-mig/

Välkommen!

Arr. EFO, SLEF och BarnOas i Svenskfinland

Flyer-for-webb-uppdaterad-kopia-724x1024