Bibelns roda trad-28.10.20-Vasa

Bibelns röda tråd är en spännande helg där vi tillsammans med den erfarne bibelläraren Leif Nummela som vägvisare får gå genom hela Bibeln, från det första kapitlet i Gamla testamentet till det sista i Nya testamentet. Vi får inspireras av hur hela Bibeln – med alla 66 böcker – hänger ihop genom den röda tråden som är Jesus Kristus. 

Konceptet Bibelns röda tråd är välbeprövat och mycket omtyckt och passar för både unga och gamla. Leif Nummela har många års erfarenhet av att resa runt med BRT i olika församlingar och föreningar. 

De aktuella coronarestriktionerna för november i vasaregionen ger oss möjlighet att samla upp till 50 personer på plats i EC. Vi kommer också att streama hela helgen i realtid och vem som helst med en internetuppkoppling kan därför delta! Anmäl dig via formuläret på efo.fi (se nedan) och välj där om du deltar på plats eller via videolänken! Deltagare på plats betalar 50 € inklusive all mat och kursavgift (43 € med rabatt, se broschyren). Deltagare på distans betalar 10 €.

Helgen ordnas som ett samarbete mellan Efo och SLEF Vasa.

Mer info och anmälan på: http://www.efo.fi/wordpress/blog/2018/05/18/21-22-11-2020-bibelns-roda-trad/ eller via tfn 010 3271612