Hur-du-hittar-gladjen-2– Livsglädje i en värld fylld av besvikelser, missmod och ouppfyllda förväntningar

Författare: Max Lucado
Pris: 19,00 €
Sidantal: 240

Bindning: Inbunden

Förlag: Semnos Förlag
ISBN: 978-91-8877-193-3

Upptäck ett sätt att leva på, uppbackat av Jesu undervisning och moderna vetenskapliga studier, som ger en glädje som varar och som håller hela livet. 

När kände du senast en tillfredsställande känsla av sprudlande och smittande glädje? Kanske svarar du: ”Ja, men det är ju så jag känner jämt!”. Gud välsigne dig! För många av oss är svaret: ”Tja, det var ett bra tag sedan. Förr var jag lycklig, innan livet tog ut sin rätt.”

Människor över hela världen erkänner att glädje och lycka är deras mest eftertraktade mål. Marknadsförare har fattat galoppen och ställer frågan: Vill du bli lycklig? Kör den här bilen, bär de här kläderna, ha mycket pengar på banken. Men den här vägen till glädje är bred. Trots allt den lovar, är den glädjen tunn och skör; här idag, borta imorgon, bortblåst av jämförelsens vindar, besvikelser eller ouppfyllda förväntningar.
    
Tänk om det finns en annorlunda, oväntad väg till glädje? Som inte kräver ett kreditkort, avbetalningar, eller en ”plötsligt händer det-tur”. En väg där ålder, utseende eller status inte räknas.

• Beställ från SLEF-Media via webben ›