Hemma-hos-2Redaktör: Gun Ahlberg-Backheden
Pris: 6,00
Sidantal: 38
Bindning: Häftad
Förlag: SLEF-Media
ISSN: 0785-5096

Ledarhandledning: 7,50 €, 96 sidor, limbunden, ISSN 1236-2883

SLEF-Medias söndagsskolmaterial Min egen bok finns i en serie med totalt 12 böcker, 6 tänkta för vårterminen och 6 för höstterminen. Se de tolv böckerna. Varje termin används en av böckerna som terminstema i tidskriften Barnavännen, men det går bra att använda böckerna oberoende av termin och koppling till Barnavännen. Se exempel på användning av materialet under en termin!

Varje bok finns i en lättare (”för de yngre”) och en svårare variant (”för de äldre”) som passar från 7 år och uppåt. För ledaren finns det för varje bok en skild handledning med bibeltextutredningar och ordförklaringar, samt åskådningsmaterial att färglägga och klippa ut.

Innehållsförteckning: Hemma hos Josef och Maria, Hemma hos Lydia, Hemma i Kapernaum, Hemma hos garvaren Simon, Hemma hos Sackeus, Hemma hos Marta och Maria, Hemma hos Petrus och Andreas, Hemma hos en kvinna, Hemma hos farisén Simon, Hemma hos Paulus, Hemma hos Elisabet och Sakarias, Hemma hos en farisé, Hemma hos Simon den spetälske, På hemlig plats, Möte i ett hem, Hemma i fårhuset, Hemma hos Gud.

• Beställ från SLEF-Media via webben ›