Med-undran-och-tacksamhetRedaktion: Ingvar Dahlbacka, Jakob Dahlbacka och Brita Jern
Pris: 27,50 €
Sidantal: 344
Bindning: Hårdpärm
Förlag: SLEF-Media
ISBN: 978-952-5578-91-1

Svenska Lutherska Evangeliföreningen i Finland (SLEF) grundades år 1922, efter att den tvåspråkiga Lutherska Evangeliföreningen i Finland från år 1873 hade delats på språklig grund. Det betyder att SLEF år 2022 fyller 100 år. Hundraårsjubileet uppmärksammas bland annat genom att årsboken Hemåt för år 2022 har fått formen av en jubileumsbok.

I jubileumsboken ingår 25 artiklar som ur olika synvinklar ger en inblick i föreningens medie- och missionsarbete, sång- och musikverksamhet, aktiviteterna på lokalplanet samt verksamheten bland barn och unga. I artiklarna får vi stifta bekantskap med ett antal olika personer som har burit ansvar för och deltagit i SLEF:s verksamhet under de hundra åren. Många av föreningens män, kvinnor och barn träder också fram genom gamla arkivbilder och nyare fotografier. Artikelkavalkaden
avslutas med en framtidsutblick.

Jubileumsboken delas ut kostnadsfritt till alla hushåll där det finns en eller flera SLEF-medlemmar. Om du är SLEF-medlem, men ännu inte har fått ditt exemplar – kontakta då oss (tfn 050 400 9135, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.)!

• Beställ från SLEF-Media via webben ›