Tankvart-och-tankvart-2Författare: Boris Salo
Pris: 25,00 €
Sidantal: 136
Bindning: Inbunden
Förlag: ViBoSa
ISBN: 978-952-5607-32-1

När jag fick Boris Salos bok TANKVÄRT och tänkvärt i min hand hade jag ingen aning om vilken rolig men också tankeväckande bok det var frågan om.

Boris har under årens lopp samlat på tänkvärda citat, finurliga uttryck och kluriga vitsar om livet, kärleken, relationer, samhället, olika ålderskategorier med mera och sammanställt dem till denna bok. Jag har känt igen mig i många av citaten och boken har gett mig många leenden och skratt, men också allvarliga visdomsord att tänka på.

Boken har vackert färgade sidor och bilder som gör att den är mycket lättläst. Den är indelad i olika kategorier, så om man behöver någon rolig vers till ett tal eller ett födelsedagskort kan man enkelt hitta sådana i boken.

Några smakprov från boken vill jag ge er för att inspirera er att vilja läsa mera:

”Det är nog viktigt att älska sin nästa, men jag tycker man skall älska sin nuvarande.”

”När jag var 14 år var min far så besvärlig att jag knappt kunde tåla honom. Nu är jag 21 år och överraskad av hur mycket den mannen lärt sig på sju år.”

”En man berättade: ”En kväll diskuterade frun och jag det ena och det andra. Efter en stund kom vi in på eutanasi. Jag sa till henne ’Om det någon gång händer mig något så tillåt inte att jag blir liggande raklång med näring från en flaska. Stäng bara av alla apparater som håller mig vid liv!’ Då reste sig min fru, stängde av TV:n, kopplade ur datorn, tog smarttelefonen som låg i famnen och hällde ut min öl i vasken. Kvinnor är snabba att ta livsviktiga beslut.”

Önskar er roliga avkopplande lässtunder med denna bok!

Tina Granfelt

• Beställ från SLEF-Media via webben ›