Julkort-2021-nummer4Vi har valt ut några av de finaste Vinterblommor- och Kring Krubban-pärmarna från vår rika historia, och omvandlat dessa till vackra julkort. Julkorten är kvadratiska (14 cm x 14 cm) och tryckta på lämpligt tjock kartong. Sprid julglädje med dessa små historiska vingslag! Korten finns i såväl svenskspråkiga som finskspråkiga varianter.

Klicka på denna länk för en presentation av vilka kort som finns.

Styckepris: 1,00 euro/styck
Knippepris: 8,00 euro för tio stycken

• Beställ från SLEF-Media via webben ›

Vaggkalender-2022Redaktörer: Ida-Maria Österbacka & David Forsblom
Fotografer: Camilla Andersson, Fredrik Djupsjöbacka, Sofia Klemets, Tomas Klemets, Ove Lillas & Niklas Lindvik
Pris: SLUTSÅLD
Sidantal: 28
Bindning: Häftad
Förlag: SLEF-Media

SLEF-Media har glädjen att erbjuda en väggkalender för år 2022. Kalendern innehåller fotografier av lokala fotografer, bibelord för varje månad, finländska och åländska flaggdagar, helgdagar enligt finländska kyrkoåret samt finlandssvenska namnsdagar.

Klicka här för att se ett testuppslag.

Vila-i-Gud-2Författare: Magdalena Lindroos
Pris: 10,00 €

Sidantal: 44
Bindning: Mjukband
Förlag: Semnos Förlag
ISBN:978-91-88771-49-0

Den helt nya målarboken för vuxna inbjuder till att koppla av och måla. Bli uppmuntrad av bibelord och underbart vackra motiv och bilder inspirerade av många välkända bibeltexter från bland annat Psaltaren.

”Guds ord har alltid inspirerat mig till att teckna och måla. Jag har samlat bilder gjorda i inspiration av utvalda bibelverser, där du själv kan färdigställa motivet med hjälp av dina absoluta favoritfärger. Gör som jag, kura ner dig i soffan med en kopp te, lyssna på en riktigt bra ljudbok och måla!”

• Beställ från SLEF-Media via webben ›