Stodring-06.04.29-GoranSStöd SLEF:s missionärer genom bön och regelbundna bidrag – kom med i en stödring för någon av de utsända!

• En stödring består av enskilda personer eller hushåll. Som medlem i stödringen stöder du SLEF:s utsända genom förbön och med en månatlig summa som du själv bestämmer. Summan kan variera från månad till månad. Du kan vara med i flera stödringar samtidigt.

• Som medlem i en stödring får du regelbundet rundbrev med information från din utsända. Stödringarna ger närmare kontakt med arbetet i utlandet och en större delaktighet i uppgiften som sändare och förebedjare.

Utmaning:
Alla deltar i minst en stödring!

• De medel som samlas in via en stödring används av SLEF för den utsändas omkostnader på fältet. En eventuell överskjutande del används till övriga behov på samma arbetsfält.

• Då du har anmält dig till en eller flera stödringar får du inbetalningsanvisningar och ett personligt referensnummer för varje stödring som du anmält dig till.

• Varje månad får alla medlemmar i en stödring ett stödringsbrev med aktuell information och ett bankgiro. Ifall du styrt betalningarna till automatisk betalning, får du alltså ändå varje månad ett stödringsbrev för den aktuella informationens skull.

Anmäl dig till stödringarna genom att klicka på ett eller flera av namnen här nedan!

MagnusDahlbacka-2018-GS

Magnus Dahlbacka ›

Bibelöversättare med huvuduppgift i Kenya

Chamilla och Kristian

Sjöbacka

Missionärer i Kenya

 Sjobacka-18.06.22-GS  
   
  Stodring-Abacka-0 

Rut Åbacka ›

Missionär i Kenya


 I-planet

Paret Sandell ›

Församlingsarbetare i Främre Asien

   Stenlund-Mirjam-16.10.21-0

Mirjam Stenlund

Missionär på Cypern

Fam-Orori-15.10.2020-EdnyFors

Heidi & Evans Orori ›

Missionärer i Etiopien

 

   Stodring-Sandberg-0

Helena Sandberg ›

Missionär i Etiopien