Välkommen med på Torsdagssamlingar för studerande och andra unga!

Vi samlas i Trädis (Trädgårdsgatan 19b) varje torsdag kl. 19 för kristen gemenskap, bön, lovsång, undervisning och inte minst god mat. Samlingarna ordnas i samarbete med LFF.

Huvudtemat för bibelstudierna i höst är Jesus: Gud och människa. Hur kan Jesus vara både Gud och människa, och vad spelar det för roll för oss som kristna? Var i evangelierna märks det att Jesus verkligen var en människa med samma villkor som oss, och var kan man märka att han är allsmäktig Gud? Hur såg det ut när Jesus kom till världen, förväntade sig judarna en gudomlig messias eller en mänsklig sådan? Hur kan Jesus tala gudomliga ord till oss genom mänskliga språk, i Bibeln? Dessa och många andra frågor kommer vi att få göra en djupdykning i i höst – be there! :)

Här nedan får du en inblick i vad annat vi kommer att syssla med i höst. På programmet står lite friluftsliv, sångkväll, bibelstudiesamlingar, filmkväll, kulinariska äventyr i köket och ett par tvåspråkiga samlingar med Evankeliset Opiskelijat. Särskilt kan Musikkaféet 1.10 nämnas, en riktig storsatsning där du kan få smaka färskt espressokaffe och hemlagad lemonad till tonerna av ljuv musik! Alla avvikande tider och dagar står i rött.  Om du har frågor kan du vända dig till Simon Jern (sDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 045 1203950, Whatsapp går bra)!

Varmt välkommen med!